Trikem B-Vitamin 2500ml

 27,50

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  27,00  26,75  26,50

B-vitamines zijn belangrijk voor de enzymatische activiteit van het lichaam en worden gebruikt in verschillende lichaamsfuncties, b.v. metabolisme, zenuwstelsel en de vorming van rode bloedcellen. Normaal gesproken kan het paard zelf een aantal B-vitamines aanmaken; de meeste worden in de darm gevormd. Ook kan het paard B-vitamines binnenkrijgen via ruwvoer, weide en krachtvoer.
Bij veranderingen in training, omgeving, voeding of bij een vachtwisseling kan het paard een verhoogde behoefte aan vitamine B hebben en dan extra supplementen nodig hebben. Extra supplementen kunnen ook nodig zijn bij ziekte of diarree, omdat het risico bestaat dat vitamine B niet op de juiste manier in het lichaam wordt aangemaakt. De B-vitamines zijn in water oplosbaar en, op enkele uitzonderingen na, volkomen onschadelijk, zelfs in grote doses.

Bij tekort aan vitamine B in het voer.
Bij rui, verandering van omgeving of langdurige ziekte

Dosering
5 – 10 ml per 100 kg lichaamsgewicht per dag of op basis van de berekende voerstatus.

Extra informatie

Gewicht 2,5 kg
Inhoud

2500 ml

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...