99,50

De Dazenvanger is een zeer efficiënte dazenval. Dit heeft alles te maken met de natuurlijke werking van de dazenval.

De werking
De zwarte bal wordt verwarmd door de zon en deze kan door zijn vrije ophanging zachtjes op en neer bewegen door de wind. De dazen worden aangetrokken door de bewegende warmtebron en zien de bal aan voor een zoogdier waar bloed gehaald kan worden. Eenmaal op de bal geland zal de daas na een tijdje verticaal wegvliegen (horizontaal vliegen is voor een daas niet mogelijk ) en zo in de plastic rok-constructie terechtkomen om vervolgens in het opvangreservoir te belanden waar er geen weg terug is. De werking van de dazenval is dus 100% natuurlijk te noemen. Er worden immers geen gebruik gemaakt van insecticiden bij deze dazenval.

Het resultaat
Op echte warme dazendagen kan de dazenval op deze natuurlijke manier makkelijk 200 tot 300 dazen per dag vangen, waardoor de overlast minimaal wordt. Ook als er minder dazen aanwezig zijn, wordt de overlast effectief teruggebracht met deze dazenval.

Toepassingen
De dazenval kan op verschillende plekken worden gebruikt zoals:

+ Agrarische locaties (weiland, manege, stallen)
+ Openbare buitenzwembaden, natuurwater etc
+ Sportterreinen (golfbanen etc)
+ Campings

Extra informatie

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...