Krafft paardenvoer

KRAFFT paardenvoer is een bekend merk van paardenvoer dat een breed scala aan voedingsproducten voor paarden aanbiedt. Ze hebben verschillende voerlijnen die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften van paarden in verschillende levensfasen, disciplines en gezondheidstoestanden. Hier zijn enkele van de voerlijnen die KRAFFT aanbiedt:

  1. KRAFFT Basis: Dit is een basismengsel van paardenvoer dat de dagelijkse voedingsbehoeften van paarden ondersteunt. Het is geschikt voor recreatiepaarden en pony’s.
  2. KRAFFT Müsli: Deze lijn biedt een selectie van muesli-voeders, samengesteld uit granen, vezels en andere voedingsstoffen. Ze zijn ontworpen om de energiebehoefte van verschillende soorten paarden te ondersteunen, zoals sportpaarden of paarden met een hogere energiebehoefte.
  3. KRAFFT Pro: Deze voerlijn is ontwikkeld voor paarden die extra ondersteuning nodig hebben, zoals prestatiepaarden, fokmerries of paarden met speciale voedingsbehoeften. Het biedt een hoger eiwit- en energiegehalte om te voldoen aan de verhoogde eisen van deze paarden.
  4. KRAFFT Balancer: Dit is een supplementvoer dat een uitgebalanceerde toevoeging biedt aan het basisdieet van paarden. Het is ontworpen om de voedingsstoffen aan te vullen die mogelijk ontbreken in het ruwvoer of krachtvoer.

Het is belangrijk om de voedingsbehoeften van je paard te beoordelen op basis van factoren zoals leeftijd, gewicht, activiteitenniveau en eventuele gezondheidsproblemen voordat je een specifiek voer kiest. Raadpleeg indien nodig een dierenarts of voedingsspecialist om advies op maat te krijgen over welk KRAFFT-voer het meest geschikt is voor jouw paard.