Horsefood Prestatiebrok

 13,80

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  13,30  13,05  12,80

Een brok welke veel granen bevat; haver, gerst, mais en tarwe.
In combinatie met een EWpa waarde van 0.96 en een hoge zetmeelwaarde krijgen uw paarden de benodigde energie binnen om topprestaties te kunnen verrichten.
De speciale samenstelling met een hoog gehalte haver en een ruim aanbod aan vitaminen en mineralen zorgen voor de gewenste piekprestaties in de topsport.
Horsefood Prestatiebrok heeft een eiwitgehalte van 11,5%, een beperkt ruwe celstofgebruik en weinig reststoffen. Met deze kwaliteitsbrok kunnen wij borg staan voor een droog paard wat hard op de benen staat.

Ook verkrijgbaar in BigBox

Horsefood Prestatiebrok is ook verkrijgbaar in BigBox: de ideale grootverpakking wanneer er tussen de 5 en 10 paarden hetzelfde type voer krijgen. De horsefood BigBox is een stuk voordeliger dan zakgoed en wordt gewoon bij je thuis of op stal geleverd. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.


Voeradvies per 100 kg lichaamsgewicht

Onderhoud:                           0.2-0.3 kg
Lichte arbeid:                        0.3-0.4 kg
Middelzware arbeid:            0.5-0.6 kg
Zware arbeid:                        0.6-0.8 kg

Extra informatie

Gewicht 20 kg
Merk

Horsefood

Verpakking

Zakgoed

BTW

9%

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...