Eenvoudige online betaling

BETAALMETHODES

Veilige omgeving

Betalen loopt via een verbinding met Mollie B.V.
Je privacy wordt gewaarborgd en je gegevens zullen nooit in handen komen van derden.

Je kunt op verschillende wijzen betalen:

Ideal

Met iDEAL kunt op het internet direct betalen via uw internetbankier omgeving (indien u beschikt over internet bankieren in Nederland). Wij adviseren om deze optie te gebruiken omdat ze veilig, gemakkelijk en snel is.

Creditcard

Met Creditcard kunt u eenvoudig direct betalen. Hier zijn géén extra kosten aan verbonden.
Als u voor betaling met creditcard kiest, kan de leveringstermijn verlengd worden, de bestelling zal pas worden verzonden als de betaling is ontvangen!

Paypal

Via Paypal en bieden we de mogelijkheid om via uw PayPal saldo te betalen. Door de gewenste keuze aan te vinken in het betaalmenu wordt u automatisch doorgeschakeld naar het betaalmenu van Paypal.

Overboeking

Bij een overschrijving vooraf ontvangt u, na het plaatsen van uw bestelling, direct een bevestigingsmail met uw persoonlijke ordernummer en het totaalbedrag dat voldaan dient te worden. Zodra uw betaling bij Stoer Voer is binnengekomen wordt uw bestelling in behandeling genomen. (Alle gegevens voor overschrijving vindt u in de bevestigingsmail)

*Let op! Als u voor overschrijving per bank kiest, wordt de leveringstermijn verlengd, de bestelling zal pas worden verzonden als de betaling is ontvangen!
*Houdt u bij het handmatig overmaken van uw betaling per bank rekening met een overboektijd van 1 tot 3 werkdagen.