, , , , ,

Equine America Coff-Less

ONDERSTEUNING VOOR EEN GEZOND ADEMHALINGSSYSTEEM

– Krachtige combinatie van kruiden en plantenextracten die bekend staan ​​om hun rol bij het ondersteunen van de gezondheid van de luchtwegen.
– Inclusief Eucalyptus, menthol, fenegriek en astragalus om de gezondheid en het functioneren van de luchtwegen te ondersteunen.
– Bevat ook Echinacea, MSM, Brandnetel en Knoflook ter ondersteuning van het immuunsysteem.
– Aloë vera, appelciderazijn en glycerine helpen om de bovenste luchtwegen te kalmeren.
– BETA NOPS en UFAS geaccrediteerd, wat ervoor zorgt dat onze producten geen verboden stoffen bevatten en geschikt zijn voor paarden die deelnemen aan de FEI-regels en de Rules of Racing.

 72,80

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  72,30  72,05  71,80

Paarden worden voortdurend blootgesteld aan ademhalingsproblemen door schimmelsporen, stof, pollen en andere kleine deeltjes in hun directe omgeving, of ze nu op stal staan ​​of buiten in de wei, buiten werken en concurreren, of in een afgesloten binnenschool. De meeste paarden kunnen deze uitdagingen het hoofd bieden, maar er zijn gevallen waarin een gezond ademhalingssysteem wordt overweldigd en paarden hoesten om te proberen hun luchtwegen vrij te maken.

Gerichte voedingsondersteuning kan de natuurlijke afweer van het paard tegen dergelijke uitdagingen helpen ondersteunen, en Coff-Less Powder bevat een krachtige mix van natuurlijke kruiden en fytochemicaliën (actieve stoffen uit planten), bekend om hun rol bij het handhaven van de ademhalingsfunctie.

Coff-Less bevat ook Echinacea en MSM om het immuunsysteem te ondersteunen.

Nu verkrijgbaar 1kg

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Gewicht

1 Kg

Misschien ook interessant...