Horsefood Omega 3 Power-Mix

 20,95

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  20,45  20,20  19,95

Topsport muesli geschikt voor vele disciplines. Met een energiewaarde van 0.97, inzetbaar als er topprestaties geleverd moeten worden.
Voor paarden die zware arbeid verrichten en een groot uithoudingsvermogen nodig hebben, waarbij veel energie langzaam vrij moet komen.
Voeder-, mineralen- en vitaminegehalte zijn afgestemd voor topsport. Met geëxtrudeerde lijnzaad en toegevoegde gistculturen voor de verteerbaarheid van ruwe celstof en een betere voerefficiëntie. Met deze topsport muesli wordt de melkzuurvorming beperkt gehouden, herstelt het paard sneller na zware inspanningen en blijft het paard soepel in het lijf.
De Omega-3 onverzadigde vetzuren zorgen voor een werkwillige atleet!

Ook verkrijgbaar in BigBox

Horsefood Omega 3 Power-Mix is ook verkrijgbaar in BigBox: de ideale grootverpakking wanneer er tussen de 5 en 10 paarden hetzelfde type voer krijgen. De horsefood BigBox is een stuk voordeliger dan zakgoed en wordt gewoon bij je thuis of op stal geleverd. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.


Voeradvies per 100 kg lichaamsgewicht

Onderhoud:                              0.2-0.3 kg
Lichte arbeid:                           0.3-0.4 kg
Middelzware arbeid:               0.5-0.6 kg
Zware arbeid:                           0.6-0.8 kg

Extra informatie

Gewicht 20 kg
Merk

Horsefood

Verpakking

Zakgoed

BTW

9%

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...