Equine America Buteless Super Strength Power

– De ultieme voedingsondersteuning voor gewrichts- en spiercomfort bij hardwerkende prestatiepaarden en pony’s, of voor oudere paarden om mobiliteit te behouden.
– Bevat hoge niveaus van Boswellia, MSM, Yucca en Kurkuma om de eigen ontstekingsremmende processen van het paard te helpen.
– Bevat belangrijke antioxidanten vitamine E en C net zoals Ginseng en gember ter bescherming tegen vrije radicalen.
– Op een smakelijk lijnzaad basis, om belangrijke Omega-3 vetzuren.
– Wereldwijd gebruikt door elite rijders uit alle disciplines voor optimale prestaties.
– Equine America is BETA NOPS en UFAS verzekerd, wat betekent dat volledige producttraceerbaarheid aanwezig is, samen met een kwaliteitsborgingsprogramma dat het risico op besmetting van het voer met verboden stoffen en NOPS minimaliseert. De producten zijn zo samengesteld dat ze geschikt zijn voor paarden die deelnemen aan de FEI-reglementen en de wedstrijdreglementen.

Vanaf:  33,70

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  33,20 252,70  32,95 252,45  32,70 252,20

De ultieme voedingsondersteuning voor gewrichts- en spiercomfort bij hardwerkende prestatiepaarden en pony’s, of voor oudere paarden om mobiliteit te behouden.
Bevat hoge niveaus van Boswellia, MSM, Yucca en kurkuma om een ​​normale ontstekingsreactie te behouden. Bevat belangrijke antioxidanten vitamine E en C, evenals ginseng en gember ter bescherming tegen vrije radicalen.

Op een smakelijke basis van lijnzaad, om belangrijke omega 3-vetzuren te leveren.
Wereldwijd gebruikt door elite rijders uit alle disciplines voor optimale prestaties.
BETA NOPS en UFAS geaccrediteerd, wat ervoor zorgt dat onze producten geen verboden stoffen bevatten en geschikt zijn voor paarden die deelnemen aan de FEI-regels en de Rules of Racing.

Intensieve trainings- en wedstrijdprogramma’s kunnen een aanzienlijke druk uitoefenen op het bewegingsapparaat, vooral bij langere shows en evenementen. Ontstekingen en vrije radicalen veroorzaakt door intense inspanning kunnen de prestaties aanzienlijk verminderen. Buteless Super Strength Powder biedt een krachtige, zeer smakelijke mix van belangrijke ingrediënten en voedingsstoffen waarvan bewezen is dat ze helpen een normale ontstekingsreactie te behouden, met hoge niveaus van antioxidanten om vrije radicalen te neutraliseren en gewrichts- en spiercomfort te bieden aan alle prestatiepaarden en pony’s. Ook geschikt voor oudere paarden en pony’s, met aanzienlijke slijtage.

Extra informatie

Gewicht 1,5 kg
Gewicht

5,5 Kg, Pouch 500 gr, 1,5 Kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...