Equine America Uls Gard Pellets

Voor totale maaggezondheid

– Geavanceerde en effectieve gepelleteerde formule om de spijsvertering gezond en comfortabel te houden.
– Bevat belangrijke ingrediënten die traditioneel worden gebruikt om de maagwand te kalmeren, waaronder: pectines, lecithine, aloë vera, heemstwortel, glycine, zoethout.
– Langzaam vrijkomende calcium en magnesium uit zeealgen, om een ​​gezonde darm-pH te helpen behouden.
– Bètaglucanen van gist met een hoog nucleotidegehalte om de viscositeit van de maaginhoud te ondersteunen.
– Bevat Pre- en probiotica ter ondersteuning van een gezond darmmicrobioom.
– Op een smakelijk basis van alfalfa en sojaschillen, om een ​​vezelige mat te verschaffen.
– Equine America is BETA NOPS en UFAS verzekerd, wat betekent dat volledige producttraceerbaarheid aanwezig is, samen met een kwaliteitsborgingsprogramma dat het risico op besmetting van het voer met verboden stoffen en NOPS minimaliseert. De producten zijn zo samengesteld dat ze geschikt zijn voor paarden die deelnemen aan de FEI-reglementen en de wedstrijdreglementen.

Vanaf:  90,50

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  90,00 291,30  89,75 291,05  89,50 290,80

Paarden zijn ontworpen om voer te druppelen – tot wel 16 uur per dag grazen. Dit betekent dat ze constant zuur moeten afscheiden om deze bijna continue voedselbron die hun maag binnenkomt te helpen verteren. Een grazend paard zal ook tot 9 gallons speeksel per dag produceren, wat niet alleen het voedsel smeert, maar ook helpt om een ​​gezonde maag-pH te behouden.

Bovendien werkt de fysieke aanwezigheid van voedsel in de maag als een vezelige “mat” of barrière, die helpt voorkomen dat zuur op de bovenste, onbeschermde delen van de maag terechtkomt. Dus als de toegang tot voer (gras, hooi, hooi) beperkt is, blijft er zuur worden geproduceerd en met beperkte kauwtijd wordt er minder speeksel geproduceerd, wat een gezonde maag-pH kan beïnvloeden.

Het onderste deel van de maag (het kliergebied), waar het zuur wordt geproduceerd, heeft verschillende natuurlijke beschermende mechanismen, waaronder slijmproductie en bicarbonaatafscheiding, maar het bovenste deel van de maag (plaveiselgebied) heeft zo’n bescherming niet. Als het paard met een overwegend lege maag wordt gewerkt, als het draaft, galoppeert of springt, of zelfs alleen zijn buikspieren aanspant, kan dit zuur opspatten of worden samengeperst tot aan het onbeschermde deel van de maag. Het paard heeft een kleine maag, en voedsel blijft daar niet lang in, dus zelfs korte perioden van de dag zonder toegang tot voer kunnen problemen veroorzaken.

Naast beperkte toegang tot voer, zijn er andere factoren waarvan is gemeld dat ze de incidentie en ernst van spijsverteringsstoornissen verhogen, waaronder:

– Spanning – er is aangetoond dat sociale stressfactoren zoals pesten door stalburen of kuddegenoten, of de locatie van de box (bijvoorbeeld in de buurt van de voerruimte of mesthoop, resulterend in meer activiteit langs de deur) het risico verhogen.
– Zetmeelrijke diëten – kan leiden tot een verhoogde productie van vluchtige vetzuren in de maag, wat op zijn beurt kan leiden tot afwijkingen in het natriumtransport, wat kan leiden tot celbeschadiging in de maag.
– Beperkte opkomst en verminderde toegang tot natuurlijke antioxidanten uit gras.
– Intensieve training en wedstrijdschema’s en frequente reizen, vooral lange afstanden.

Voordelen van Uls-Gard-pellets

– Natuurlijke voedingsondersteuning voor darmgezondheid en comfort (Calcium, magnesium, lecithine, pectine, glycine).
– Belangrijke ingrediënten die traditioneel worden gebruikt om de maagwand te kalmeren (Aloë vera, heemstwortel, zoethout).
– Beta-glucanen van hoge nucleotide gisten om een ​​gezond maagslijmvlies te ondersteunen.
– Pre- en probiotica om een ​​gezond darmmicrobioom te ondersteunen.
– Luzerne en soja-rompen basis zorgen voor een vezelige mat.
– Smakelijk en gemakkelijk te mengen voor kieskeurige feeders.
– Geschikt voor veulens tegen gereduceerde dosering.

Aanvullende managementfactoren om de gezondheid en het comfort van de spijsvertering te ondersteunen.

– Ga naar gras waar praktisch en mogelijk, idealiter met een rustige metgezel, ook al is het maar voor korte periodes.
– Zorg voor ad lib voedergewassen, waar praktisch. Voor weldoeners, waar de calorieën beperkt zijn, bieden zeer frequente, maar gecontroleerde hoeveelheden voer aan, met de grootste toewijzing ‘s nachts. Kies schoon maar caloriearm voer om grotere hoeveelheden aan te kunnen bieden.
– Bied voer aan op verschillende locaties in de stal om natuurlijk foerageergedrag te stimuleren.
– Probeer sociale stress te verminderen, zoals het pesten van stalgenoten of de nabijheid van de voerwinkel.
– Voer een goede dubbele handvol (of een ronde schep) luzernekaf voor het sporten of de wedstrijdopwarming om een ​​vezelige mat in de maag te krijgen – zelfs als er voer beschikbaar is in de stal of vrachtwagen.
– Overweeg om enkele op zetmeel gebaseerde calorieën te vervangen door Equine America Supreme Omega Oil in het dieet.

Extra informatie

Gewicht N/B
Gewicht

10 kg, 3 Kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...