Pavo GutSecure

 33,50

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  33,00  32,75  32,50

De darmflora van een paard bestaat uit honderden verschillende soorten bacteriën, gisten, schimmels en protozoën. De darmflora is extreem gevoelig en raakt snel verstoord. Een kleine verandering in het (voer)management, stress, een operatie of een verhuizing kan het evenwicht al verstoren, met mogelijk spijsverteringsstoornissen tot gevolg.

Evenwichtige darmflora

Pavo GutSecure is een diervoeder met bijzonder voedingsdoel ter compensatie van (chronische) spijsverteringsstoornissen in de dikke darm (Commission Regulation (EU) 2020/354). In de praktijk betekent dit dat het helpt om een gezonde darmflora te ondersteunen en daarmee de balans en harmonie terug te brengen, zodat de spijsvertering weer soepel kan verlopen.

De ultieme combinatie van pre- en probiotica is hierbij fundamenteel. De verschillende prebiotica (biergist & gefermenteerde jersualem artisjok (topinamboer)) in Pavo GutSecure fungeren als voeding voor de goede darmbacteriën. Hierdoor wordt de groei van goede bacteriën gestimuleerd, wat goed is voor een gezonde darmflora. Daarnaast is aan Pavo GutSecure het bekende probioticum Yea-Sacc® toegevoegd. Yea-Sacc® is een levende gist die direct van waarde is voor de darmen. Het is wetenschappelijk bewezen dat het de verteerbaarheid en opname van voedingsstoffen bevordert. Bovendien helpt het de darmflora te stabiliseren, wat essentieel is voor een gezonde spijsvertering.

Vezels

Aan Pavo GutSecure zijn verschillende vezels toegevoegd. Vezels zijn de basis van een gezonde spijsvertering, omdat ze de darmen aan de gang houden en de belangrijkste energiebron zijn voor het paard.

Uitgebreid getest

Pavo GutSecure is uitgebreid getest bij meer dan 100 paarden met verschillende darmstoornissen. De test duurde 11 weken, waarbinnen de testers enorme verbeteringen zagen bij hun paarden. We zijn erg trots op de tevredenheidsscore van een 3,9 uit 5 voor Pavo GutSecure.

(Voer)management is de sleutel

Pavo GutSecure kan zeker een gezonde darmfunctie ondersteunen, maar een goed voermanagement is de basis voor succes. Daarom is het belangrijk om het huidige management van je paard onder de loep te nemen en te kijken waar je nog kunt verbeteren. Download hier onze gratis voermanagement checklist!

Belangrijke eigenschappen

 • Ondersteunt de groei van goede darmbacteriën
 • Stabiliseert de darmflora
 • Bevordert de opname van voedingsstoffen
 • Ondersteunt een gezonde spijsvertering
 • Bevat het bewezen probioticum Yea-Sacc® & waardevolle prebiotica
 • Uitvoerig getest bij meer dan 100 paarden

Toepassing

Geschikt voor paarden en pony’s:

 • met spijsverteringsstoornissen in de dikke darm, zoals diarree, fecaal water, slechte mest of een verstoorde darmflora.
 • met een extra gevoelige darm

Het energie- & eiwitgehalte van Pavo GutSecure is afgestemd op de behoeften van paarden en pony’s die lichte arbeid verrichten.

Dagelijks voeradvies:

250 gram per 100 kg lichaamsgewicht

Lichte arbeid

Pony (300 kg): 0,75 kg
Paard (600 kg): 1,5 kg

 • Bij acute darmproblemen en/of diarree de dagelijkse hoeveelheid verdelen over 3 porties
 • Bij langdurig gebruik de dagelijkse hoeveelheid verdelen over minimaal 2 porties
 • Het energie- & eiwitgehalte van Pavo GutSecure is afgestemd op de behoeften van paarden en pony’s die lichte arbeid verrichten.

Raadpleeg bij (ernstige) problemen met de spijsvertering altijd een dierenarts.

Inhoud per voerschep

1 volle voerschep Pavo GutSecure bevat ongeveer 0,7 kg

 

Extra informatie

Gewicht 15 kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...