VOOR EEN VRUCHTBARE MERRIE

 69,79

Over Pavo Fertile

Wil je een veulentje bij jouw paard fokken? Niet alle merries worden even makkelijk drachtig. Soms tonen ze de hengstigheid niet duidelijk, waardoor het beste moment voor de bevruchting lastig is vast te stellen.

Pavo Fertile bevordert de vruchtbaarheid

Pavo Fertile biedt alle ondersteuning die nodig is om de vruchtbaarheid van een merrie te bevorderen. Het is samengesteld voor het op gang brengen van de cyclus en bevat alle benodigde stoffen voor de voorbereiding van een gezonde eicelontwikkeling. Speciaal geschikt voor merries die de hengstigheid niet duidelijk genoeg tonen.

Pavo Fertile bevat een hoog gehalte aan vitamine E, vitamine C en het voor vruchtbaarheid zo belangrijke vitamine B11 (foliumzuur). Daarnaast zit er beta-caroteen (β-caroteen) in, samen met micromineralen koper, zink en mangaan, waardoor alle lichaamsprocessen van een merrie vóór en rond de bevruchting optimaal worden gestimuleerd. Pavo Fertile bevat geen tarwe, dus dit supplement is ook geschikt voor paarden die gevoelig zijn voor gluten.

Verkrijgbaar in een goed afsluitbare emmer van drie kilo.

Belangrijke eigenschappen

  • Ondersteunt de vruchtbaarheid van merries
  • Ondersteunt een gezonde eicelontwikkeling
  • Bevordert het duidelijker tonen van hengstigheid
  • Bevat vitamine e, β-caroteen en sporenelementen

Toepassing

  • Voor merries die moeilijk hengstigheid tonen

Voervoorschrift

Start 30 dagen voor de verwachte/ gewenste dekdatum met Pavo Fertile en voer het door tot 10 dagen na het dekken om het drachtig worden te stimuleren. Om ook het voorkomen van embryonale sterfte te ondersteunen is het advies om tot en met 30 dagen na de dekdatum door te voeren.

Tip: mix Pavo Fertile met het dagelijkse krachtvoer.

  • Paard (ca. 600 kg): 100 gram per dag
  • Pony (ca. 300 kg): 50 gram per dag

Extra informatie

Gewicht 3 kg
Afmetingen 24,5 × 19,3 × 17,3 cm
Merk

PAVO

Verpakking

Emmer

BTW

9%

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...