Havens Power-Plus Mix

 19,10

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  18,60  18,35  18,10

PRODUKTBESCHRIJVING
De energierijke Power-Plus Mix is speciaal ontwikkeld voor topprestaties in kracht en duursporten en is tevens ideaal voor paarden die wat extra energie kunnen gebruiken. Met name in de sporten waarbij een goede spierkracht zeer belangrijk is (bijv. dressuur, springen, draf- en rensport en endurance) wordt deze muesli vaak gevoerd. Power-Plus Mix is samengesteld uit o.a. maïsen gerstvlokken, zwarte haver, en is verrijkt met extra elektrolyten.

  • Met zwarte haver, mais- en gerstvlokken
  • Hoogwaardige eiwitten ter ondersteuning van spieropbouw en bovenlijn
  • Met extra elektrolyten, bijzonder geschikt bij veel transpiratie en in warme perioden
  • Stimuleert vetvrije spiermassa

De toevoeging van elektrolyten zorgt ook nog eens voor extra ondersteuning tijdens piekprestaties. Zodat na de hoge inspanning het mineralenverlies weer snel worden aangevuld wanneer de paarden flink transpireren.

Met verhoogd Vitamine E-gehalte (de “spier-vitamine”), in combinatie met Selenium ter ondersteuning van de spierfunctie.

VOEDINGSADVIES
Het is belangrijk om een voersoort en een hoeveelheid te voeren passend bij het gebruiksdoel en de behoefte van het paard. Een algemene richtlijn voor de aanbevolen totale hoeveelheid krachtvoer per dag:
 Voor onderhoud en basissport: 0,2 tot 0,5 kg per 100 kg lichaamsgewicht.
 Voor (top) sport: 0,5 tot 1,0 kg per 100 kg lichaamsgewicht.

Verdeel dit dagrantsoen in minimaal 2-3 porties per dag. Verstrek naast het krachtvoer altijd voldoende goed ruwvoer; minimaal 1,5% van het lichaamsgewicht van je paard/pony per dag. Voldoende vers drinkwater moet altijd beschikbaar zijn.

Extra informatie

Gewicht 20 kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...