, , , , ,

Equine America MSM Powder

– STEUN DE GEZONDHEID VAN UW PAARD – MSM, ook bekend als methylsulfonylmethaan, is een biologisch beschikbare organische zwavel die wordt aangetroffen in alfalfa en ander voer, maar vaak in onvoldoende hoeveelheden. Gebruik ons ​​MSM-poeder om gezonde gewrichten bij paarden te behouden.
– NATUURLIJKE INGREDIËNTEN – Equine America MSM-poeder wordt geproduceerd uit de hoogste kwaliteit natuurlijke MSM. Deze organische vorm van zwavel is een essentieel onderdeel van sommige aminozuren en bepaalde vitamines.
– ESSENTIEEL VOOR GEZONDHEID Zwavel speelt veel rollen in het paardenlichaam. Het belangrijkste is dat het een rol speelt bij de productie van collageen, dat een bestanddeel is van bindweefsel en kraakbeen, de “schokdempers” van de gewrichten.
– KLAAR VOOR GEBRUIK – Equine America MSM Powder is klaar voor gebruik en een volledig uitgebalanceerd supplement voor paarden. Voeg het gewoon toe aan het normale voer van uw paard.
– VOEDINGSGIDS – Een pot van 500 g gaat een gemiddeld paard 50 dagen mee als hij wordt gevoerd als onderdeel van een uitgebalanceerd dieet. Over het algemeen voor een paard van 500 kg; voor een eerste tien dagen: 20 g per dag; daarna 7-10 g per dag. 10g (ongeveer) maat ingesloten.

 37,20

Beschikbaar via nabestelling

Beschikbaar via nabestelling

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  36,70  36,45  36,20

MSM (Methylsulphonylmethane) is een hoogwaardige, biologisch beschikbare vorm van organische zwavel, die van nature voorkomt in vers voer, maar grotendeels verloren gaat door de verwerking van voer en het droogproces van geconserveerd voer (hooi en hooi). Dit betekent dat veel paarden en pony’s op stal mogelijk niet genoeg van deze essentiële voedingsstof krijgen.

Zwavel speelt veel belangrijke rollen in het paardenlichaam. Het is een essentieel onderdeel van sommige aminozuren en bepaalde vitamines, en cruciaal, zwavel speelt ook een zeer belangrijke rol bij de productie van collageen – een sleutelcomponent van bindweefsel (ligamenten en pezen) en kraakbeen – de ‘schokabsorberende’ laag in gewrichten. Al deze gespecialiseerde weefsels zijn gemaakt van eiwitten, gebonden door flexibele zwavelverbindingen, waardoor deze belangrijke structuren hun vitale elasticiteit krijgen.

MSM is een poeder-antioxidant en helpt een normale ontstekingsreactie te ondersteunen.

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Gewicht

500 Gr

Misschien ook interessant...