VitalStyle Oerbalans

Vanaf:  49,95

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  49,45 168,45  49,20 168,20  48,95 167,95

DÉ VITAMINEN- EN MINERALENBALANCER MET DE KRACHT VAN DE NATUUR
OerBalans is dé dagelijkse kruidenbalancer met vitaminen en mineralen voor paarden en pony’s gebaseerd op de kracht van de natuur. Dankzij de kruiden is OerBalans ontzettend smakelijk én gezond. OerBalans ondersteunt de spijsvertering, de stofwisseling en het immuunsysteem. Ook is OerBalans graan- en melassevrij, laag in suiker en zetmeel en bevat het geen onnodige toevoegingen. OerBalans bevat alles wat je paard van nature nodig heeft!

WAAROM OERBALANS?
Balancer met alle belangrijke vitaminen, mineralen en kruiden
Laag suiker- en zetmeelgehalte én graan- en GMO-vrij
Ondersteunt de spijsvertering, stofwisseling en het immuunsysteem

WAAROM ZIJN KRUIDEN ONMISBAAR VOOR MIJN PAARD?
Een paard eet van nature meer dan 80 soorten grassen, kruiden, bloemen, boomschors en struiken. Uit onderzoek blijkt dat grasland nog maar 3% kruiden bevat. Begin jaren ’50 was dat nog meer dan 50%! Tegenwoordig bevat het gras in de paardenweides veelal een hoog eiwit- en suikergehalte en is het erg eenzijdig. Een aanvulling van diverse kruiden in het rantsoen is dus een must!

Extra informatie

Gewicht N/B
Gewicht

15,0 kg brok, 25,0 kg brok, 4,0 kg brok, 4,0 kg poeder

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...