Vitalstyle Magnesiumcitraat

Vanaf:  23,95

Beschikbaar via nabestelling

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  23,45 59,45  23,20 59,20  22,95 58,95

DÉ ONDERSTEUNING VOOR DE SPIERFUNCTIE
MagnesiumCitraat is dé ondersteuning voor paarden waarbij spieren intensief worden belast. MagnesiumCitraat bevat 100% puur magnesiumcitraat, wat een belangrijke rol speelt in het spier- en zenuwstelsel. Het draagt bij aan een gezonde spierfunctie, want ontspanning na inspanning is van groot belang. Het voldoen aan de magnesiumbehoefte met MagnesiumCitraat draagt bij aan de normale werking van het zenuwstelsel en is dus belangrijk voor het behoud van een ontspannen paard.

WAAROM MAGNESIUMCITRAAT?
Ondersteunt het herstel van de spieren na inspanning
Voor het behoud van normale spierspanning
De aanvulling van de magnesiumbehoefte

WAT IS MAGNESIUMCITRAAT?
Magnesium is een mineraal dat een grote rol speelt in het spier- en zenuwstelsel. Paarden kunnen niet zonder magnesium. Het is een mineraal dat het lichaam niet zelf aanmaakt, maar alleen kan opnemen via het voer. Magnesium zorgt ervoor dat het zenuwstelsel goed functioneert, maar ook dat de spieren goed hun werk kunnen doen. Ontspanning na inspanning is van belang voor een gezonde spierfunctie. MagnesiumCitraat voor paarden vult de behoefte van magnesium aan, ondersteunt de opname van calcium, ondersteunt het zenuwstelsel en draagt bij aan het behoud van een normale spierspanning.

Een tekort aan magnesium kan voor een gespannen paard zorgen qua spieren en gedrag, door een verstoorde zenuwprikkeling. Het aanvullen van de magnesiumbehoefte is dus belangrijk voor een ontspannen paard!

Extra informatie

Gewicht N/B
Gewicht

500 Gr, 1,5 Kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...