Trikem Harmony Fix 450 gr

 36,00

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  35,50  35,25  35,00

Probiotica met levende gistcultuur
Harmony Fix – Eerste hulp bij onbalans of stoornissen in het maag- en darmkanaal van het paard. Harmony Fix bevat hoge concentraties probiotica in de vorm van levende gistcultuur van Saccharomyces cerevisiae. Probiotica zijn levende micro-organismen die aan het paard gegeven kunnen worden met als doel een goede darmcultuur in de dikke darm van het paard op te bouwen. Voor het functioneren van de maag en het darmkanaal is het paard afhankelijk van een goede darmflora. Als er zich problemen voordoen, is dat vaak het gevolg van een disbalans in de darmflora. De hoge concentratie probiotica van Harmony Fix verhoogt de vezelafbraak in de dikke darm van het paard, wat op zijn beurt de goede bacteriën ten goede komt en de maag en darmen van het paard stabiliseert.

Gebruik
Gegeven aan paarden met tijdelijke maag- en darmproblemen zoals diarree, dunne ontlasting, constipatie. Kan aan paarden gegeven worden bij stress, wedstrijd, reizen, medicatie, verandering van voer of andere maag-/darmklachten.

Dosering
Paard 500 kg – 30 ml / dag (20 g)
Veulen en pony – 15 ml / dag (10 g)

15 ml = 1 eetl

Opslag en duurzaamheid
Droog, koel en goed afgesloten. 24 maanden. Zie houdbaarheidsdatum.

Extra informatie

Gewicht 0,45 kg
Gewicht

450 gr

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...