Subli Atleet

 40,95

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  40,45  40,20  39,95

Subli Atleet is een eiwit- en aminozurensupplement met lysine, histidine, methionine, cystine, threonine, tryptophaan en carnitine.

Paarden en pony’s bestaan voor een groot deel uit eiwit (spieren). Eiwitten zijn opgebouwd uit aminozuren. Hiervan zijn er meer dan 20 soorten, veel voorkomende en minder voorkomende. Een aantal daarvan (de essentiële) zijn altijd nodig om spieren te kunnen vormen. De overige, niet essentiële, kunnen elkaar deels vervangen.

Presterende, sportende, groeiende, dragende en zogende paarden hebben extra eiwit nodig, oftewel aminozuren. Hierbij is gestreefd naar een optimale verdeling van de essentiële aminozuren door een keuze uit grondstoffen met een speciale aminozurensamenstelling. Je hoeft er maar weinig van bij te voeren, 0,3-0,5 kilogram per paard per dag. Dit om de extra benodigde aminozuren te verstrekken.

Daarnaast is Subli Atleet verrijkt met een complete vitaminen-, mineralen- en sporenelementenmix en extra vitamine E om de spieren extra te ondersteunen.

Subli Atleet is niet bedoeld als enige krachtvoer. Voer het dus altijd in combinatie met een ander Subli voeder.

Extra informatie

Gewicht 20 kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...