St.Hippolyt Hesta Mix Müsli

St. Hippolyt Hesta Mix Muesli

* hoog biologisch beschikbare sporenelementen
* voor sobere paardenrassen en voor paarden die makkelijk op gewicht blijven
* met kruiden, zeewier, oliën en olievruchten
* havervrij en melassevrij

 26,50

Beschikbaar via nabestelling

Beschikbaar via nabestelling

St Hippolyt Hesta Mix Müsli

Hesta Mix is geschikt voor barokke paarden, sobere paarden, IJslanders, friezen, speciale rassen en paarden die makkelijk op gewicht blijven.
Evenals voor alle paarden met bijzondere eisen met betrekking tot de verzorging met sporenelementen en vitale stoffen.

Bijzonder hoog gehalte aan sporenelementen
De Hesta Mix-serie is een paardenvoer dat rijk is aan vitale stoffen met een hoog aandeel aan biologisch beschikbare micronutriënten.
Zelfs bij kleine voederrantsoenen is een op de behoeften afgestemde aanvoer van biologische sporenelementen gegarandeerd.
Tekorten worden zichtbaar snel gecompenseerd of zelfs voorkomen door opname via de darm en het snel bereiken van het doelorgaan.

Hesta Mix Müsli
De Hesta Mix Muesli is vooral geschikt voor sobere paarden waarmee regelmatig gewerkt wordt en behoefte hebben aan krachtvoer.
Het is geschikt voor sobere rassen die eenvoudig op gewicht blijven zoals Andalusiërs, Lusitano’s, koudbloed dieren, Arabieren, Tinkers of Friezen.
Deze Hesta Mix Müsli bevat het hoogste energiegehalte van de voeders uit de Hesta Mix serie en bevat daarnaast veel hoog biologisch beschikbare sporenelementen.

De Hesta Mix serie bevat kruiden, zee-algen, oliën en olievruchten en is havervrij.

Extra informatie

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...