St.Hippolyt Glyx-Wiese Heucobs

St. Hippolyt Glyx-Wiese Heucobs
stofarm, hoogwaardig ruwvoer van kruiden en fructaanarme grassoorten

* Rijk aan kruiden en fruktaanarme grassoorten
* Hygienisch en hoogwaardig ruwvoer
* Stofarm

 20,80

Beschikbaar via nabestelling

Beschikbaar via nabestelling

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  20,30  20,05  19,80

St. Hippolyt Glyx-Wiese Heucobs Hygiënisch hoogwaardig ruwvoer

Ruwvoer is het belangrijkste component van het dagelijkse rantsoen van jouw paard.

Aromatisch ruwvoer van de beste kwaliteit is niet alleen een genot voor paarden, maar ook de basis voor gezondheid en welzijn. Een goede ruwvoerkwaliteit zorgt voor de darmen en optimaliseert de stofwisselingsprocessen en het immuunsysteem.
Ruwvoer is de basis van elk rantsoen. Het heeft ontzurende eigenschappen en wordt daarom ook gebruikt voor de regeneratie van spieren en gewrichten.

  • Rijk aan kruiden en fructaan arme grassen
  • Hygiënisch hoogwaardig ruwvoer
  • Laag in stof en vuil

Heucobs bieden niet alleen de mogelijkheid om het ruwvoer op te waarderen, ze zijn ook geschikt als hooivervanger of als energiebron via de vezelvertering in de dikke darm.
Heucobs zijn een bijzonder natuurlijk product gemaakt van een verscheidenheid aan verschillende kruiden en grassen uit het Bodenmeer-gebied.
Door de bijzonder voorzichtige oogstmethode en verwerking blijven de voedingsstoffen en de vezelstructuur van het gras grotendeels behouden. Heucobs bieden jouw paard een onmiskenbare smaak en diversiteit aan soortenrijke weilanden.

Extra informatie

Gewicht 15 kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...