Sectolin Muscle Builder

Aanvullend diervoeder voor paarden. Muscle Builder is een zuiver natuurlijk, puur plantaardig en hoogwaardig product welke de spieropbouw ondersteunt en zorgt voor een glanzende vacht.

 54,95

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  54,45  54,20  53,95

RIJK AAN EIWITTEN VOOR DE SPIEROPBOUW.

Aanvullend diervoeder voor paarden. Muscle Builder is een zuiver natuurlijk, puur plantaardig en hoogwaardig product welke de spieropbouw ondersteunt en zorgt voor een glanzende vacht. Muscle Builder werkt op basis van twee soorten natuurlijk gekweekte en zorgvuldig geselecteerde zoetwateralgen: Spirulina en Chlorella. Beide soorten zijn al langer bekend vanwege de gunstige effecten die ze kunnen hebben op weerstand en herstel van sportpaarden. Muscle Builder bevat van nature een uitgebalanceerde combinatie van ingrediënten zoals essentiële omega-3 vetzuren, antioxidanten, vitaminen, mineralen en 21 aminozuren in een unieke samenstelling. Muscle Builder heeft een frisse appelsmaak en wordt aangeboden in een voor paarden herkenbaar mini-pellet brokje. Muscle Builder is geen doping.

GEBRUIKSAANWIJZING (VOEDERADVIES):

VOLWASSEN PAARD KLEIN PAARD/PONY
50 g / dag 25 g / dag

Een maatbeker = ca. 25 g.

Een emmer van 1 kg is bij een dagelijkse dosering van 50 g voldoende voor ca. 20 dagen.

Muscle Builder kan rechtstreeks aan het paard gevoerd worden. Muscle Builder heeft het meeste effect indien het tenminste 4 weken lang elke dag aan het paard wordt verstrekt. Het gestel en uithoudingsvermogen van uw paard kunnen al na enkele weken verbeteren, afhankelijk van de basisconditie van uw paard. Het effect van Muscle Builder is te zien aan soepelheid in beweging, motivatie, conditie, glanzende vacht, spieropbouw (met name achterhand, lendenen, rug en nek) en welbevinden van uw paard.

BEWAREN:
Op een koele, droge plaats bewaren. Goed sluiten na gebruik.

1 kg

Extra informatie

Gewicht 1 kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...