23,45

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  22,95  22,70  22,45

Kamille is een natuurlijke rustgever en wordt gebruikt bij stress of spanning, voor meer kalmte en ontspanning. Ook ter ondersteuning van maag en darmen.

FLORES CHAMOMILLA RECUTITA
Voedermiddel voor paarden. Gedroogde kamillebloemen. Kamille is een natuurlijke rustgever en wordt gebruikt bij stress of spanning, voor meer kalmte en ontspanning. Ook ter ondersteuning van maag en darmen.

Natuurlijke rustgever bij stress of spanning;
Ontspannende werking op de spieren en spijsvertering;
Ondersteuning van de luchtwegen;

EXTRA INFORMATIE:
Kamille (Chamomilla recutita) is een kruid met als belangrijkste eigenschap dat het ontspannend werkt. Het werkt ontspannend op de spieren en het spijsverteringskanaal. Kamille ondersteunt de maag en helpt de slijmvliezen tot rust te brengen. Kamille kan daarnaast helpen om de keel schoon te houden.

Niet alleen fysiek, maar ook mentaal werkt kamille ontspannend en rustgevend bij spanning. Zo kan het paard op een natuurlijke manier worden geholpen om te ontspannen.

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...