Sectolin Equitop Myoplast

 84,95

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  84,45  84,20  83,95

Equitop Myoplast is een 100% natuurlijk, kwalitatief hoogwaardig voedingssupplement voor paarden. Het wordt gewonnen uit speciaal gekweekte zoetwateralgen. Het bevat een unieke combinatie van 18 specifieke aminozuren en wordt sinds 1998 door topruiters en veterinaire paardenspecialisten gebruikt. Het plantaardige basismateriaal van het product wordt gewonnen uit speciaal geselecteerde en gekweekte zoetwateralgen en voorziet de spieren van 18 aminozuren in een unieke samenstelling. Hierdoor wordt op natuurlijke wijze de opbouw en het functioneren van de spieren gedurende intensieve trainingsperiodes en tijdens het herstel na ziekte ondersteund.

De goed opneembare parelvormige granules, uniek voor Equitop Myoplast, zorgen ervoor dat paarden het maximale uit de belangrijke ingrediënten halen. Het speciale bereidingsproces van de parels zorgt ervoor dat een constante kwaliteit gewaarborgd is.

  • Dé ondersteuning tijdens periodes van intensieve trainingen en wedstrijden
  • Ideaal tijdens de training van jonge paarden
  • Bij herstel na ziekte en blessures
  • Voor oudere paarden met een verhoogde eiwitbehoefte
  • 100% natuurlijk en dopingvrij

Gebruik

Grote paarden: 1x daags 50 gram (2 maatschepjes)
Kleine paarden en pony’s: 1x daags 25 gram (1 maatschepje)

Mengen door het normale voer. Gebruik Equitop Myoplast minimaal 4 weken.

Tijdens periodes van intensieve arbeid en prestaties mag de dagelijkse dosis worden verdubbeld.

Samenstelling

Algenpoeder (40%), saccharose, glucosesiroop en maiszetmeel.

Overzicht

“Powerparels” voor winnaars! Een kwalitatief hoogwaardig voedingssupplement om de spieropbouw van jouw paard te stimuleren. Zeer geschikt voor gebruik tijdens training en wedstrijden.
1,5 kg

Extra informatie

Gewicht 1,5 kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...