Sectolin DetoxMix – VITALstyle

VITALstyle DetoxMix

  • Dé ondersteuning bij wisseling van de seizoenen
  • Ondersteunt de afbraak en afvoer (opgehoopte) afvalstoffen
  • Ondersteuning na ontworming, antibiotica en pijnstillers

 35,95

Krachtige kruidenkuur voor een optimale stofwisseling

Dé aanvulling bij wisseling van seizoenen

Het voor- en najaar zijn dé momenten waarop paarden vele veranderingen ondergaan. Niet alleen staat het verharen centraal, ook de verandering van daglengte (licht), de temperatuur én ook de voeding van je paard veranderen. Dit heeft effect op de hormoonhuishouding en stofwisseling van je paard. Het voor- en najaar zijn daarom intensieve periodes voor de lever en nieren. De afvalstoffen die in het lichaam ontstaan, moeten worden afgebroken door de lever en afgevoerd door de nieren. VITALstyle DetoxMix is dé ondersteuning voor de afbraak en afvoer (opgehoopte) afvalstoffen en de stofwisseling van ieder paard!

Wanneer geef je een detox?

In de vrije natuur zorgen paarden voor hun eigen detox. In het voor- en najaar gaan paarden zelf op zoek naar kruiden met een reinigende werking. Het bijzondere is dat deze juist dan groeien, zodat het lichaam (opgehoopte) afvalstoffen goed kan afbreken en kan afvoeren. Het voor- en najaar zijn dus ideaal voor een detox. Je paard gaat ‘schoon’ de winter in als je alle afvalstoffen van het afgelopen jaar kunt opruimen. DetoxMix van VITALstyle ondersteunt de reinigende werking van de lever en een de nierfunctie dankzij kruiden. Ook ondersteunt het bij de afbraak én afvoer van (opgehoopte) afvalstoffen.  Het is dan ook een goede ‘opruimer’ als je paard ontwormd is, (veel) medicijnen zoals antibiotica en pijnstillers heeft gehad óf juist gevoelig is voor zomerkriebels. DetoxMix is onmisbaar in het voor- en najaar!

Hoe geef je DetoxMix?

DetoxMix geef je dagelijks gedurende een kuur van 2-3 weken zodat je paard optimaal wordt ondersteund in het voor- en najaar. De brokjes kun je door de gewone voeding van je paard of pony mengen, maar kunnen ook aan een slobber worden toegevoegd. Geef de slobber dan direct na het mengen met DetoxMix. Geef je al OerBalans? Je kunt het met elkaar combineren.

Voeradvies

Je geeft 10 gram DetoxMix per 100 kg lichaamsgewicht.

Lichaamsgewicht Dosering
Paard 600 kg 60 g per dag
Pony 400-600 kg 40-60 g per dag
Pony 150-300 kg 15-30 g per dag

Een volle maatbeker bevat 30 gram. Je kunt DetoxMix veilig aan drachtige merries voeren.

Wat is het verschil tussen DetoxMix en OerBalans?

OerBalans bevat natuurlijk ook kruiden, maar ook vitaminen en mineralen. Daarmee is het een onmisbare langdurige dagelijkse aanvulling. DetoxMix is een krachtige kruidenkuur met 95% kruiden die je maximaal 2-3 weken voert. Voor paarden die schuren kan extra ondersteuning bij afvoer van afvalstoffen erg belangrijk is. Ook voor paarden die veel medicijnen hebben gehad  is de afvoer van afvalstoffen onmisbaar. Je kunt DetoxMix en OerBalans met elkaar combineren. Als je al langere tijd OerBalans geeft zou een extra detox niet nodig hoeven zijn, maar je kunt het zeker als extra opschoonkuur geven. Als je OerBalans niet het hele jaar voert, dan kan de DetoxMix een extra gezondheidsboost geven tussendoor.

Samenstelling

Kruiden (o.a. brandnetel, fenegriek, mariadistelzaad, jeneverbes en berkenblad), tarwegries , moutkiemen, gist.
Analyse: 14% ruw eiwit, 9% ruw vet, 12% ruwe celstof, 11% as, 0,3% natrium.

DetoxMix is GMO-vrij bevat geen toegevoegde suikers.

Kruiden in DetoxMix

DetoxMix bestaat uit 95% krachtige kruiden. Wat zijn dat voor kruiden en wat is het effect van deze krachtige kruiden? We zetten een paar voor je op een rij!

Fenegriek: Ondersteunt de leverfunctie voor een goede afbraak van afvalstoffen.

Mariadistelzaad: Beschermt en ondersteunt de reinigende werking van de lever zodat afvalstoffen goed worden afgebroken.

Jeneverbes: Rijk aan antioxidanten voor het wegvangen van vrije radicalen (afvalstoffen) in het hele lichaam.

Berkenblad: Ondersteunt de nierfunctie voor een goede uitscheiding van afvalstoffen.

Brandnetel: Door zijn brede werking een onmisbare kruid bij een detox.

1 kg

Extra informatie

Gewicht 1 kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...