Prins Opgroeibox VitalCare Protection Kitten

 19,95

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 10 - 19 20 - 39 40+
Prijs  18,95  17,95  16,95

Opgroeibox VitalCare Protection Kitten

Laat uw kitten gezond opgroeien met de Prins Opgroeibox VitalCare Protection! Verras uzelf of iemand anders met deze leuke, lekkere en leerzame opgroeibox voor kittens. De opgroeibox bevat onder andere een zak Prins VitalCare Protection Kitten, Play & Care Kitten beloningscrème, een handige kitten kalender én u kunt de box omtoveren in een prachtig kittenhuisje!

Wat zit er in de Prins Kitten opgroeibox?

  • Prins VitalCare Protection Kitten (1,5 kg)
  • Maatbeker
  • Kitten kalender
  • Prins Play & Care Kitten
  • Momentkaartjes
  • Kittenhuisje

Prins VitalCare Protection Kitten

Prins VitalCare Protection Kitten is een voeding speciaal voor kittens vanaf een leeftijd van 4 weken. Deze voeding bevat alle voedingsstoffen die nodig zijn voor een goede en gelijkmatige opgroei en bevat extra lysine ter ondersteuning van de weerstand. De voeding is verrijkt met kruidenextracten & Schüssler celzouten voor de juiste ondersteuning van uw kat, is rijk aan kip en bevat hoogwaardige voedingsvezels die bijdragen aan een gezonde darmflora. Lees hier meer over VitalCare Protection Kitten.

Prins Kitten kalender

Hoera, een kitten! Deze kalender is opgezet vanuit de verschillende ontwikkelfasen en staat boordevol informatie en tips die u kunt gebruiken als handig hulpje tijdens het eerste levensjaar van uw kat. Sla iedere week een pagina om zodat u de ontwikkeling van uw kitten kunt volgen, of lees alles in één keer.

Momentkaartjes

Leg alle speciale momenten van uw kitten vast met onze leuke momentkaartjes.

Kittenhuisje

Tover de opgroeibox in een handomdraai om in een kittenhuisje. De perfecte speel- en rustplek voor uw kitten.

Extra informatie

Gewicht 1,5 kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...