Prins Opgroeibox ProCare Protection Puppy

Opgroeibox ProCare Protection Puppy

 20,95

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 10 - 19 20 - 39 40+
Prijs  19,95  18,95  17,95

Opgroeibox ProCare Protection Puppy

Laat uw puppy gezond opgroeien met de Prins Puppy Opgroeibox ProCare Protection! Verras uzelf of iemand anders met deze leuke, lekkere en leerzame opgroeibox voor puppy’s. De opgroeibox bevat een zak ProCare Protection Puppy, maatbeker, Train & Care Puppy beloningscrème en een handige puppy kalender. Ook zit er een leuke groeimeter in waarmee u samen met de momentkaartjes de ontwikkeling van uw puppy kunt volgen en vastleggen! ProCare Protection Puppy is een geperste brokvoeding. Lees hier meer over het verschil tussen geperste en krokante brokken.

Wat zit er in de Prins Puppy opgroeibox?

 

Prins ProCare Protection Puppy

ProCare Protection Puppy is een geperste voeding voor pups en jonge honden van middelgrote en grote rassen, vanaf 4 weken tot circa 12 maanden. Deze volledige voeding draagt bij aan een gezonde groei en hartfunctie en ondersteunt de botten en gewrichten. Verrijkt met zalmolie, FOS, kruidenextracten en Schüssler celzouten voor de juiste ondersteuning van uw (middel)grote hond. Lees hier meer over Prins ProCare Protection Puppy.


Prins Puppy kalender

Volg de ontwikkeling van uw pup op de voet met de Prins Puppy kalender. Deze handige kalender boordevol informatie en tips kunt u gebruiken als handig hulpje tijdens het eerste levensjaar van uw hond. Sla iedere week een pagina om zodat u de ontwikkeling van uw puppy kunt volgen, of lees alles in één keer. Geniet van het groeiproces!


Momentkaartjes

Leg alle speciale momenten van uw puppy vast met onze leuke momentkaartjes.

Groeimeter

Haal het tussenschot uit de opgroeibox en vouw het karton uit. Voilà: nu heeft u een leuke groeimeter!

Extra informatie

Gewicht 3 kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...