Prins Opgroeibox ProCare Grainfree Puppy

De Prins opgroeiboxen voor puppy’s en kittens, het perfecte starterspakket of cadeau voor nieuwe puppy- en kitteneigenaren.

 20,95

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 10 - 19 20 - 39 40+
Prijs  19,95  18,95  17,95

De Prins opgroeiboxen voor puppy’s en kittens, het perfecte starterspakket of cadeau voor nieuwe puppy- en kitteneigenaren.

Een nieuw vriendje? Wij groeien met je mee! Met de Prins opgroeibox voor puppy’s en kittens zorg je voor de perfecte start. De opgroeiboxen bevatten naast gezonde voedingen voor puppy’s en kittens, handige informatie en tips om je door het eerste levensjaar van jouw kleine viervoeter te helpen. Natuurlijk moeten alle mooie momenten van je kleintje vastgelegd en gedeeld worden; dit kan met onze leuke momentkaartjes. Inclusief een leuk extraatje voor je puppy of kitten!

Wat zit er in de Prins Puppy opgroeibox?

  • Gezonde, 100% natuurlijke puppyvoeding (afhankelijk van de soort voeding 2 of 3 kilo)
  • Handige maatbeker
  • Puppy kalender; Volg de ontwikkeling van je pup op de voet met de Prins Puppy kalender. Deze handige kalender boordevol informatie en tips kan gebruikt worden als handig hulpje tijdens het eerste levensjaar van de hond. Geniet van het groeiproces!
  • Prins Train & Care Puppy
  • Momentkaartjes; leg alle speciale momenten van je puppy vast met de momentkaartjes.
  • Groeimeter; volg de groei van je puppy met de superhandige groeimeter! Bekijk hier het stappenplan voor de handige groeimeter!

Extra informatie

Gewicht 3 kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...