, , ,

Prins Opgroeibox Fit Selection Puppy

 20,95

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 10 - 19 20 - 39 40+
Prijs  19,95  18,95  17,95

Opgroeibox Fit Selection Puppy & Junior

Laat uw puppy gezond opgroeien met de Prins Opgroeibox! Verras uzelf of iemand anders met deze leuke, lekkere en leerzame opgroeibox voor puppy’s. De opgroeibox bevat een zak Fit Selection Puppy & Junior, maatbeker, Train & Care Puppy beloningscrème en een handige puppy kalender. Ook zit er een leuke groeimeter in waarmee u samen met de momentkaartjes de ontwikkeling van uw puppy kunt volgen en vastleggen! Prins Fit Selection Puppy & Junior is een krokante brokvoeding. Lees hier meer over het verschil tussen geperste en krokante brokken.

Wat zit er in de Prins Puppy opgroeibox?

 

Prins Fit Selection Puppy & Junior

Fit Selection Puppy & Junior is speciaal geschikt voor de opgroeiende familiehond en bevat alle bouwstoffen en energie die pups en jonge honden nodig hebben. Deze volledige voeding draagt bij aan een gezonde groei, een goed werkend immuunsysteem en een optimale ontwikkeling van botten en gewrichten. Uw pup krijgt een gelijkmatige opbouw en zal evenwichtig opgroeien tot een volwassen hond. Lees hier meer over Prins Fit Selection Puppy & Junior.

 

Prins Puppy kalender

Volg de ontwikkeling van uw pup op de voet met de Prins Puppy kalender. Deze handige kalender boordevol informatie en tips kunt u gebruiken als handig hulpje tijdens het eerste levensjaar van uw hond. Sla iedere week een pagina om zodat u de ontwikkeling van uw puppy kunt volgen, of lees alles in één keer. Geniet van het groeiproces!

 

Momentkaartjes

Leg alle speciale momenten van uw puppy vast met onze leuke momentkaartjes.

 

Groeimeter

Haal het tussenschot uit de opgroeibox en vouw het karton uit. Voilà: nu heeft u een leuke groeimeter!

Extra informatie

Gewicht 2 kg

Misschien ook interessant...