MINERALENSUPPLEMENT VOOR OPGROEIENDE VEULENS TOT 30 MAANDEN

 54,99

Over Pavo Podo®Care

In de eerste levensmaanden heeft een veulen veel bouwstoffen nodig voor een gezonde botontwikkeling. Maar het is uiterst belangrijk dat deze in een juiste onderlinge verhouding beschikbaar zijn. Teveel van het één of te weinig van het ander kan tot afwijkingen leiden, zoals OC(D). Bij een verkeerde verhouding kan de opname van benodigde mineralen verstoord raken.

Pavo PodoCare: mineralen in de juiste verhouding

Pavo PodoCare bevat de mineralen fosfor, magnesium, calcium en vitamine D voor ondersteuning van de optimale groei van het botweefsel. Voor een gezonde botopbouw is vooral extra fosfor en magnesium belangrijk. Calcium, waarvan vaak ten onrechte wordt aangenomen dat daar extra van nodig is, zit al in overvloedige mate in de moedermelk en het ruwvoer. De verhoudingen aan mineralen in Pavo PodoCare zijn nauwkeurig afgestemd op de behoefte, aan de hand van de laatste wetenschappelijke onderzoeken. Het bevat geen tarwe, dus is geschikt voor een glutenvrij dieet.

Probeer vanaf een zo jong mogelijke leeftijd het veulen Pavo PodoCare te laten eten. Als ze vier tot zes weken oud zijn, ondernemen veulens meestal de eerste poging om wat vast voedsel te eten, vaak door uit de bak met hun moeder mee te snoepen. Het is verstandig om ze vanaf een vroeg stadium te leren om zelfstandig te eten door ze apart van de merrie een eigen bakje aan te bieden.

Nieuw: Pavo PodoCare nu ook in pastavorm!

Weigert jouw jonge veulen om brokjes te eten? Pavo PodoCare is er naast brokjes nu ook in pastavorm: Pavo PodoCare Liquid. Met 1 spuit Pavo PodoCare Liquid per dag zorg je ervoor dat je jonge veulen alle belangrijke mineralen binnenkrijgt om de botgroei al vanaf de eerste weken maximaal te ondersteunen!

Belangrijke eigenschappen

  • De beste start voor een gezond veulen
  • Ondersteunt een gezonde botontwikkeling
  • Verhoudingen aan mineralen afgestemd op behoefte
  • Wetenschappelijk onderbouwd effect

Toepassing

  • Voor jonge veulens tot 30 maanden oud
  • Voor merries in de laatste maanden van de dracht, wanneer zij geen Pavo PodoLac krijgen

Voervoorschrift

Om ervoor te zorgen dat een veulen niets te kort komt in deze belangrijke periode van zijn leven, kun je Pavo PodoCare geven tot een leeftijd van 30 maanden of tot het moment dat het zelfstandig Pavo PodoStart eet. Eet een (warmbloed)veulen per dag 1 kilo Pavo PodoStart, dan is het bijgeven van Pavo PodoCare niet meer nodig.

  • Paardveulen: 200 gram per dag
  • Ponyveulen: 100 gram per dag

Extra informatie

Gewicht 8 kg
Afmetingen 37 × 24 × 20,7 cm
Merk

PAVO

Gewicht

8 kg

Verpakking

Emmer

BTW

9%

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...