Pavo Performance

 21,49

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  20,99  20,74  20,49

Pavo Performance

Pavo Performance is een sportbrok die geheel is samengesteld op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Het eiwitgehalte ligt met 15.5% duidelijk hoger dan gangbare sportvoeders.
Daarbij kiezen we voor soja als eiwitbron, zodat de kwaliteit van het eiwit op een zeer hoog niveau ligt. Het suiker + zetmeelgehalte is bewust lager dan in onze andere sportbrokken (23,5%).
Daarmee is het voer ook zeer geschikt voor nerveuze paarden en paarden met maagproblemen.
Om de energiewaarde toch op een goed niveau te houden wordt er in Pavo Performance met zeer goed verteerbare vezels en een hoger plantaardige oliegehalte gewerkt (9,5%). Uitermate geschikt voor sportpaarden die wat meer power moeten hebben, en ook voor paarden die onder stress omstandigheden moeten presteren. Alle sport gerelateerde vitaminen en mineralen zijn zeer rijk gedoseerd. Magnesium 0,75%, Selenium 0,8 mg, Vitamine E 600 mg.

Waarom Pavo Performance?

Belangrijke eigenschappen:
• Sportvoer met verhoogd eiwitgehalte
• Met verlaagd zetmeel en suikergehalte (totaal suiker + zetmeel = 23,5%)
• Pavo Performance heeft een 8 mm korrel
• Goed verteerbare vezels en een wat hoger plantaardig oliegehalte dan gangbare sportbrokken voor die paarden die niet te heet mogen worden.
• Ook geschikt voor jonge (sport) paarden

Toepassing:

• Sportvoer voor zware tot zeer zware arbeid (energieniveau 3).

Extra informatie

Gewicht 20 kg
Merk

PAVO

Verpakking

Zakgoed

BTW

9%

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...