Pavo AllSports

 18,40

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  17,90  17,65  17,40

Over Pavo AllSports

Het succes van je paard is afhankelijk van aanleg, karakter, training, management én een bewuste keuze voor gezonde voeding. Pavo AllSports helpt om je paard in een gezonde sportconditie te brengen én te houden.

Pavo AllSports: de juiste balans tussen snelle en langzame energie

Verschillende energiebronnen, zoals granen (zetmeel) en oliehoudende zaden zorgen voor de juiste balans tussen snelle en langzame energie bij paarden. De granen in Pavo AllSports zijn maximaal ontsloten door het expanderen ervan. Dit is een speciale behandeling, waardoor de normaal voor paarden slecht verteerbare granen, ineens zeer goed te verteren zijn en optimaal door het lichaam kunnen worden opgenomen.

Belangrijke voedingsstoffen voor sportpaarden, zoals magnesium, natuurlijke vitamine E en selenium zijn extra toegevoegd in Pavo AllSports. Zowel vitamine E als selenium zijn antioxidanten en de combinatie van beide zorgt voor een snellere afvoer van melkzuren die vrijkomen bij de verbranding van suiker en zetmeel. Hierdoor krijgen de spieren meer uithoudingsvermogen en houdt je paard het werk langer vol. Magnesium is belangrijk voor een soepele werking van de spieren. Tot slot zorgt de toevoeging van lijnzaad voor een mooie vacht en extra glans voor jouw sporter!

Ook verkrijgbaar in BigBox

Pavo AllSports is ook verkrijgbaar in BigBox: de ideale grootverpakking wanneer er tussen de 5 en 10 paarden hetzelfde type krachtvoer krijgen. De Pavo BigBox is een stuk voordeliger dan zakgoed en wordt gewoon bij je thuis of op stal geleverd.

Belangrijke eigenschappen

  • Allround sportbrok
  • Maximaal ontsloten granen voor optimale vertering
  • Met extra magnesium voor soepele spieren en een ontspannen paard
  • Met antioxidanten vitamine E en selenium

Toepassing

  • Zeer geschikt voor alle sportpaarden in alle disciplines

Voervoorschrift

  • Gemiddeld advies bij normale arbeid: 330 gram per 100 kg lichaamsgewicht en bij middelzware arbeid: 450 gram per 100 kg lichaamsgewicht per dag
  • De benodigde hoeveelheid is afhankelijk van onder andere weidegang en arbeid

Schepinhoud

  • 1 volle Pavo voerschep Allsports bevat circa 1,3 kg

Extra informatie

Gewicht 20 kg
Merk

PAVO

Verpakking

Zakgoed

BTW

9%

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...