Betaalmethodes

Betaalmethodes

Betalen loopt via een verbinding met Mollie B.V.
Je privacy wordt gewaarborgd en je gegevens zullen nooit in handen komen van derden.

Je kunt op verschillende wijzen betalen:

IDEAL

Met iDEAL kunt op het internet direct betalen via uw internetbankier omgeving (indien u beschikt over internet bankieren in Nederland). Wij adviseren om deze optie te gebruiken omdat ze veilig, gemakkelijk en snel is.

Hoe werkt iDEAL?

U kiest iDEAL als betaalmethode, vervolgens selecteert u uw bank (Postbank, ABN AMRO, Rabobank etc.). Vervolgens wordt u doorgeleid naar de site van uw bank, waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Stoer Voer wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren.

Creditcard
Met Creditcard kunt u eenvoudig direct betalen. Hier zijn géén extra kosten aan verbonden.
Als u voor betaling met creditcard kiest, kan de leveringstermijn verlengd worden, de bestelling zal pas worden verzonden als de betaling is ontvangen!

Paypal
Via Paypal en bieden we de mogelijkheid om via uw PayPal saldo te betalen. Door de gewenste keuze aan te vinken in het betaalmenu wordt u automatisch doorgeschakeld naar het betaalmenu van Paypal.

Overboeking
Bij een overschrijving vooraf ontvangt u, na het plaatsen van uw bestelling, direct een bevestigingsmail met uw persoonlijke ordernummer en het totaalbedrag dat voldaan dient te worden. Zodra uw betaling bij Stoer Voer is binnengekomen wordt uw bestelling in behandeling genomen. (Alle gegevens voor overschrijving vindt u in de bevestigingsmail)

*Let op! Als u voor overschrijving per bank kiest, wordt de leveringstermijn verlengd, de bestelling zal pas worden verzonden als de betaling is ontvangen!
*Houdt u bij het handmatig overmaken van uw betaling per bank rekening met een overboektijd van 1 tot 3 werkdagen.

Achteraf betalen
Het is niet mogelijk om achteraf te betalen.