NAF NaturalintX Poultice Box off 10

De NaturalintX poultice is een sterk absorberende meerlaagse bandage geïmpregneerd met het natuurlijk en mild reinigingende tragacanth en boric zuur.

 118,95

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  118,45  118,20  117,95

Gebruiksaanwijzing NaturalintX poultice
Voor een warm compres
Knip het NaturalintX poultice compres op maat en leg het in een ondiepe bak water, dat gekookt is en daarna is afgekoeld tot 38ºC. Als het compres verzadigd is, voorzichtig het overtollige water er uitknijpen. Leg het compres op de te behandelen plek met de plastic zijde aan de buitenkant. Houd het compres met een zelfklevende of zelfhechtende bandage op zijn plaats.

Voor een koud compres
Knip NaturalintX poultice  compres op maat en leg het in een ondiepe bak water, dat gekookt is en daarna is afgekoeld. Als het compres verzadigd is, voorzichtig het overtollige water er uitknijpen. Laat het compres goed afkoelen en leg het daarna op de te behandelen plek met de plastic zijde aan de buitenkant. Houd het compres met een zelfklevende of zelfhechtende bandage op zijn plaats. NaturalintX poultice kan ook, in de verpakking, gekoeld worden in de koelkast.

Voor een droog compres
Leg de NaturalintX poultice compres, direct uit de verpakking, op te behandelen plek met de plastic zijde aan de buitenkant. Houd het compres met een zelfklevende bandage op zijn plaats. Bij gebruik als droog compres kan NaturalintX poultice meerdere malen gebruikt worden.

U knipt er gewoon af wat u nodig heeft, de rest kunt u bewaren.

Let op
Voor en na gebruik handen wassen. Droog bewaren. Minstens elke 12 uur een nieuw compres aanleggen.

Extra informatie

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...