NAF echinacea plus vloeibaar

Alle paarden hebben soms een beetje extra hulp nodig, met name paarden die hard werken, regelmatig reizen, of worden geconfronteerd met een bijzondere uitdaging. Echinacea is één van de meest bekende kruid voor de ondersteuning van het immuunsysteem. Uit onderzoek blijkt dat Echinacea ook de gezondheid van rode bloedcellen ondersteunt, essentieel voor (sport)paarden. Immu Liquid geeft uw paard de ideale dagelijkse ondersteuning van het immuunsysteem.

 45,50

Beschikbaar via nabestelling

Beschikbaar via nabestelling

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  45,00  44,75  44,50

Met de ingrediënten in Immu Liquid ondersteunt u de afweermechanismen van het lichaam op een 100% natuurlijke en effectieve wijze.

  • Goed schudden voor gebruik.
  • Als u Immu Liquid langdurig gebruikt is het raadzaam om elke 2 weken 2 dagen te stoppen. Als het probleem aanhoudt, raadpleeg dan uw dierenarts.
  • Immu Liquid kan worden gebruikt ter ondersteuning van de behandeling van een acuut verschijnsel, of rond een operatie. U geeft dan gedurende 5-7 dagen een hoge dosering (50 ml voor een volwassen paard).
  • Ook bij chronische (steeds terugkerende) infecties en ontstekingen is Immu Liquid een goede ondersteuning van de lichamelijke weerstand. U geeft dan iedere 2-3 maanden een kuur van 14 dagen 30 ml per dag.

Extra informatie

Gewicht 1 kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...