Om plaatselijk aan te brengen bij scheuren en zachte voetzolen. Helpt om de hoef te verharden, te versterken en te desinfecteren.

 23,90

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  23,40  23,15  22,90

Voor gebarsten hoeven en zachte zolen. Helpt bij het verharden, versterken en desinfecteren van de hoef. Was en droog de hoeven grondig en zorg ervoor dat alle sporen van de grond enz. Worden verwijderd. Gebruik een schone hoefolieborstel of doek en breng Hoof & Sole royaal aan rond de hoef, de zool en de kikker zodat de vloeistof in spijkergaten, scheuren en tussen de hoef kan sijpelen en schoen. Let goed op dat u niet op de huid of op de coronetband schildert. Laat de hoef drogen. Breng een keer per dag aan voor de eerste week en verminder het vervolgens om de andere dag. Na 3 weken de toepassing verminderen tot tweemaal per week of langer afhankelijk van de voortgang van verbetering. Afhankelijk van het individuele paard moet na ongeveer 4 weken een verschil worden opgemerkt.

Extra informatie

Gewicht 1 kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...