Cushinaze ondersteunt de vitaliteit van uw paard, optimaliseert de spijsvertering en helpt bij het behoud van een gezonde huid en vacht. Speciaal voor paarden met leeftijdsgerelateerde symptomen in de vachtconditie.

Vanaf:  81,75

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  81,25 146,45  81,00 146,20  80,75 145,95

Het verouderingsproces kan verschillende effecten hebben bij paarden en pony’s. Cushinaze is ontworpen om de levenslust te bevorderen en ondersteuning te bieden aan de werking van hormoon-regelaar de hypofyse en van de darmen. Steeds vaker zien we problemen voorkomen bij de hypofyse, vooral bij dieren die niet tegen insuline kunnen. Dit kan leiden tot een slechte conditie, een krullerige vacht (ziekte van Cushing), extreem veel drinken, sloomheid en zelfs hoefproblemen zoals laminitis (hoefbevangenheid). Cushinaze ondersteunt de weerstand ter bevordering van algehele gezondheid en levenskracht. Cushinaze wordt aanbevolen voor alle paarden en pony’s met één van boven genoemde verschijnselen waarbij de hypofyse voor problemen zorgt, of bij viervoeters waarbij bloedtesten uitwijzen dat dit het geval is.

 

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Gewicht

1 Kg, 2 Kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...