Metazoa FitRight Konijn

 17,95

Beschikbaar via nabestelling

Beschikbaar via nabestelling

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  17,45  17,20  16,95

Het menu van konijnen bestaat vaak uit granen en hooi, maar daaruit halen ze niet alle voedingstoffen die ze nodig hebben. Daarom bevat Metazoa FitRight Konijn alle essentiële vitaminen en mineralen. Het is een premiumsupplement gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Exact wat er nodig is voor een gezond en gelukkig konijn.

  • Als aanvulling op goed hooi
  • Geschikt voor alle soorten konijnen
  • Onbeperkt te voeren
  • In de korrel zitten alle gezonde voedingsstoffen
  • Ook voor fokkers van bijvoorbeeld Vlaamse reuzen

Nutritioneel evenwicht

Konijnen krijgen in de natuur meer vitaminen en mineralen binnen dan als ze verzorgd worden door mensen. Metazoa FitRight Konijn bevat alle voedingsstoffen die je konijn nodig heeft. Het wordt gemaakt van o.a. timotheegras.

In FitRight Konijn zit een combinatie van vitamine D3 en calcium. Vitamine D3 verhoogt de opname van calcium, dat op zijn beurt helpt om de tanden van je konijn sterk te houden.

Voedingsadvies

Je voert Metazoa FitRight Konijn onbeperkt naast hooi. Voor de spijsvertering is het belangrijk om hooi van goede kwaliteit te geven. Er moeten veel grasstengels in zitten en het mag grof zijn, omdat je konijn vooral ruwe vezels binnen moet krijgen. Om je konijn sterker te maken, kun je ook bijvoeren met Metazoa MuscleFit HP23. Dat zit boordevol eiwitten om de spiergroei mee te bevorderen.

Extra informatie

Gewicht 15 kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...