Metazoa FitRight Knaagdier

Vanaf:  21,95

Beschikbaar via nabestelling

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  21,45 29,45  21,20 29,20  20,95 28,95

Deze brok kan gebruikt worden als compleet voer. Je hoeft hierdoor geen honden- of kattenbrokken bij te voeren om aan de voedselbehoefte van je knaagdieren te voldoen. Vol met essentiële vitaminen en mineralen. Geschikt voor thuisgebruik en voor fokken.

  • Vervult de hele nutritionele behoefte
  • Voor muizen, ratten, hamsters, gerbils en meer
  • Met extra vitamine A, D3 en E
  • Grotere korrel van 12 mm blijft beter in voerruiven liggen

Nutritioneel evenwicht

In de natuur eten knaagdieren een divers menu. Naast bijvoorbeeld planten en gewas, voeden ze zich met zaden en pitten die ze op de grond vinden. Metazoa FitRight Knaagdier evenaart de voedingswaarde van dit natuurlijke menu.

Het product bestaat volledig uit essentiële voedingsstoffen, zonder onnatuurlijke toevoegingen. Daardoor is elke hap voedzaam en wordt de nutritionele behoefte van je knaagdier sneller vervuld. Omdat ze daarom minder hoeven te eten, blijven de bakken met deze voeding schoner.

Voedingsadvies

Je voert Metazoa FitRight Knaagdier onbeperkt als brok. De korrels van 12 mm zijn groot genoeg om niet door de sleuven van bredere voerruiven te vallen. Omdat de dominante dieren eerst eten, kunnen dieren onderaan de hiërarchie ondervoed raken. Zorg daarom dat de voerbak nooit leeg is. Knaagdieren zullen nooit meer FitRight eten dan ze nodig hebben.

Extra informatie

Gewicht N/B
Gewicht

15 Kg, 25 Kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...