Metazoa FitRight Knaagdier Premium

 25,95

Beschikbaar via nabestelling

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  25,45  25,20  24,95

Deze brok kan gebruikt worden als compleet voer. Je hoeft hierdoor geen honden- of kattenbrokken bij te voeren om aan de eiwitbehoefte van je knaagdieren te voldoen. Rijk aan dierlijke eiwitten van visproducten. Geschikt voor thuisgebruik, voor professioneel fokken en voor showdieren.

  • Rijk aan eiwitten (23%)
  • Vervult de hele nutritionele behoefte
  • Voor muizen, ratten, hamsters, gerbils en meer
  • Met extra vitamine A, D3 en E
  • Grotere korrel van 12 mm blijft beter in voerruiven liggen

Nutritioneel evenwicht

In de natuur eten knaagdieren een divers menu. Het zijn vaak omnivoren, daardoor hebben ze de enzymen om zowel dierlijke als plantaardige eiwitten te verwerken. Ze vinden en eten restjes die door roofdieren achtergelaten worden. Ook voeden ze zich met allerlei zaden en pitten. Metazoa FitRight Knaagdier Premium bevat alle voedingsstoffen die knaagdieren ook uit hun natuurlijke menu halen.

De premiumvariant bevat een hoog percentage dierlijke eiwitten. Uit deze eiwitten halen knaagdieren aminozuren: de bouwstenen voor het eiwit in hun eigen lichaamscellen. FitRight Knaagdier Premium bestaat volledig uit essentiële voedingsstoffen, zonder onnatuurlijke toevoegingen. Daardoor is elke hap voedzaam en wordt de nutritionele behoefte van je knaagdier sneller vervuld. Omdat ze daarom minder hoeven te eten, blijven de bakken met deze voeding schoner.

Voedingsadvies

Je voert Metazoa FitRight Knaagdier Premium onbeperkt als brok. De korrels van 12 mm zijn groot genoeg om niet door de sleuven van bredere voerruiven te vallen. Omdat de dominante dieren eerst eten, kunnen dieren onderaan de hiërarchie ondervoed raken. Zorg daarom dat de voerbak nooit leeg is. Knaagdieren zullen nooit meer FitRight eten dan ze nodig hebben.

Extra informatie

Gewicht N/B
Gewicht

15 Kg, 25 Kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...