Metazoa FitRight Cavia

Vanaf:  11,50

Beschikbaar via nabestelling

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  11,00 35,45  10,75 35,20  10,50 34,95

Het voedingsmenu van je cavia begint altijd met goed hooi, omdat ze dat nodig hebben voor een hun stofwisseling. Maar cavia’s kunnen zelf geen vitamine C uit hun voeding halen. Daarom bevat Metazoa FitRight Cavia een hoog gehalte vitamine C, samen met andere essentiële voedingsstoffen. Exact wat er nodig is voor een gezonde en gelukkige cavia.

  • Als aanvulling op goed hooi
  • Geperste brok van 3 mm
  • Onbeperkt te voeren
  • Bevat veel vitamine C – 5000 mg per kilo
  • Ook voor tentoonstellingscavia’s

Nutritioneel evenwicht

Een gezond gebit is voor een cavia onmisbaar. Hoe groot de tanden worden, is genetisch bepaald. Het is een misvatting dat cavia’s hun tanden slijpen aan bijvoorbeeld een stuk hout. Door op hout te knagen, worden de tanden juist bot. Hun anatomie stelt cavia’s in staat om de tanden met het eigen gebit te slijpen. Het calcium in FitRight Cavia helpt om de tanden sterk te houden.

FitRight Cavia bestaat voornamelijk uit de luzerneplant, een plant die vol zit met eiwitten, in combinatie met andere plantaardige ingrediënten. Daar worden vitaminen en mineralen aan toegevoegd om aan de nutritionele behoefte van je cavia te voldoen.

Dit product bevat een hoog gehalte vitamine C, een vitamine die cavia’s niet zelf uit voeding kunnen halen. Niet alle cavia’s nemen deze vitamine even goed op, daarom garandeert de hoge dosering van FitRight dat iedere cavia genoeg krijgt. Omdat overbodige vitaminen vanzelf worden weggespoeld, krijgt je cavia nooit te veel vitamine C binnen.

Voedingsadvies

Je voert Metazoa FitRight Cavia onbeperkt naast goed, eiwitrijk hooi. De hoeveelheid blad in het hooi geeft aan hoeveel eiwit het bevat. Er moeten veel grasstengels in zitten en het mag grof zijn, omdat je cavia vooral ruwe vezels binnen moet krijgen. Dit is belangrijk voor het maagdarmstelsel. Je voert ongeveer 20 tot 50 gram FitRight per dag.

Extra informatie

Gewicht N/B
Gewicht

15 Kg, 25 Kg, 4 Kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...