Metazoa FitRight Camel

 29,95

Beschikbaar via nabestelling

Beschikbaar via nabestelling

Camels (kameelachtigen) zijn de werkdieren van het Midden-Oosten. Onder de zorg van mensen eten ze vooral ruwvoer, net als paarden. Omdat modern ruwvoer niet zo gevarieerd is als hun natuurlijke menu, komen ze voedingsstoffen tekort. Metazoa FitRight Camel vult dat gebrek aan met vitaminen en mineralen. Exact wat er nodig is voor een fitte en gezonde camel.

  • Vol met essentiële vitaminen en mineralen
  • Vrij van graan, soja, melasse en GMO
  • Laag suikergehalte (1,8%)
  • Slechts 50 g FitRight per 100 kg lichaamsgewicht

Nutritioneel evenwicht

Metazoa FitRight Camel wordt gemaakt van de plantsoort luzerne. Daar wordt een mengsel van essentiële vitaminen en mineralen aan toegevoegd. Ook bevat het calciumcarbonaat, lijnzaad en zout. Het product bevat geen onnodige toevoegingen als melasse, graan en soja. Omdat de natuurlijke suikerinhoud van de luzerneplant laag is, bevat FitRight Camel maar 1,8% suiker.

Soms kunnen camelveulens pas na hun geboorte niet goed staan en lopen. De oorzaak kan liggen bij de voeding van de moeder, bijvoorbeeld bij een gebrek aan eiwit en calcium. Eiwitten worden door camels afgebroken tot aminozuren om als bouwstenen te gebruiken voor lichaamscellen. De luzerneplant bevat van nature veel plantaardige eiwitten, daardoor bestaat FitRight voor 14,8% uit eiwit. Ook bevat het product 40 g calcium per kilogram, een mineraal dat belangrijk is voor een normale spierwerking.

Voedingsadvies

Je voert Metazoa FitRight Camel als supplement naast onbeperkt ruwvoer. Je kunt zoveel geven als je wilt. De vitaminen, mineralen en eiwitten zorgen ervoor dat je camel alles binnenkrijgt wat het nodig heeft. Het is geschikt voor alle soorten camels. Om ze beter te laten kauwen, kun je het samen met de hele plant voeren, bijvoorbeeld met Metazoa NaturalFit Luzerne of Timothee. Langer kauwen draagt bij aan een gezonder gebit en een betere spijsvertering. Camels die extra eiwit nodig hebben, bijvoorbeeld omdat ze getraind worden voor de sport, kunnen ook bijgevoerd worden met Metazoa MuscleFit HP23.

Extra informatie

Gewicht 15 kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...