Equine America Magnitude

Voor een meer ontspannen paard

– Helpt spanning te verminderen en concentratie en focus te verbeteren
– Ondersteuning van een gezond zenuwstelsel
– 5% magnesiumoxide (dat 52.7% magnesium bevat)
– 6 g magnesium per dagelijkse portie van 5 g
– Equine America is BETA NOPS en UFAS verzekerd, wat betekent dat volledige producttraceerbaarheid aanwezig is, samen met een kwaliteitsborgingsprogramma dat het risico op besmetting van het voer met verboden stoffen en NOPS minimaliseert. De producten zijn zo samengesteld dat ze geschikt zijn voor paarden die deelnemen aan de FEI-reglementen en de wedstrijdreglementen.

 44,25

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  43,75  43,50  43,25

Magnesium is een essentieel mineraal dat een belangrijke rol speelt op veel gebieden van het metabolisme. Een van de belangrijkste rollen is als een co-factor in de enzymen die betrokken zijn bij zenuw- en neuromusculaire transmissie – helpen bij het reguleren van zenuw naar zenuw en zenuw naar spieroverdracht en communicatie.

Een tekort aan magnesium kan zenuw- en neuromusculaire prikkelbaarheid tot gevolg hebben, wat resulteert in een gespannen, nerveus paard.

Stressvolle situaties zoals zware activiteit en competitie, reizen, langdurig stallen en gebrek aan beweiding, of nieuwe omgevingen kunnen de magnesiumbehoefte verder verhogen naarmate het stressniveau toeneemt.

Magnitude levert aanvullend magnesium, samen met gecontroleerde hoeveelheden calcium (een ander belangrijk mineraal in het zenuw- en spiermetabolisme), om een ​​gezonde zenuwfunctie te bevorderen en spanning te verminderen, waardoor het paard zich kan concentreren en zich kan concentreren.

Wat zijn de voordelen van Magnitude?

Magnitude levert magnesium uit magnesiumoxide, dat wordt geproduceerd uit gecalcineerd magnesiet, gewonnen uit natuurlijke afzettingen in de aarde. Het magnesiumoxide dat in Magnitude wordt gebruikt, bevat doorgaans 52.7% elementair magnesium.

– Natuurlijke bron van magnesium ter aanvulling van lage of marginale gehaltes in ruwvoer.
– Een zeer kleine dagelijkse portie van 5 g levert 2.6 g elementair magnesium, gemakkelijk te mengen in voer voor kieskeurige voeders
– Veilig gebruik met de meest typische versterkte prestatie- en vrijetijdsvoeders en ruwvoer.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Gewicht

1 Kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...