Super stroomgeleider voor een veilige paardenafrastering, geschikt voor zeer lange afrasteringen (>2000mtr)

 399,95

Dit product heeft een massieve kerndraad van gealuminiseerd staal wat de zeer goede stroomgeleiding garandeerd voor lange tijd (30jr!) De massieve kerndraad is ommanteld met kunststof en stroomgeleidende koolstoflijnen wat het contact met de dieren vormt. LongLife Cable is ruim 8mm dik en hierdoor goed zichtbaar, de kunststof ommanteling is glad en de stugge massieve kerndraad zorgt ervoor dat het niet snel om een been verstrikt kan raken. Hierdoor is de kans op verwonding minimaal. Bij de juiste manier van installeren heeft het product een verwachte levensduur tot wel 30jaar! Een proffessionele installatie door een ervaren afrasteringsbouwer is aan te bevelen.

Staaldraad omspoten/ge-extrudeert met PE kunststof en geleidende koolstof banen. Sterk en met een glad oppervlak voor het opbouwen van een veilige afrastering voor paarden.

300 meter.

Extra informatie

Merk

Koltec

Weerstand (Ohm/meter)

0,035

Materiaal

Staal

Dikte (mm)

8

Breekkracht (kg)

650

Verpakkingseenheid

Rol

Afrasteringslengte

OK > 2000 mtr

Geleiders

2,5 mm staaldraad

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...