HugHo Westernmix

HugHo 6-Granenmix bestaat uit mais, Witte haver, Zwarte haver, Gerst, Spelt, Tarwe, Zonnebloemolie.

HugHo Granenmix is een krachtvoer met een laag eiwitgehalte en veel energie. Het is volledig melasse vrij en mede daardoor geschikt voor allergie gevoelige paarden. De Granenmix is te combineren met HugHo kruidenbrok. Op die manier kan zelf bepaald worden hoeveel energie men toe wil voegen door het krachtvoer.

 36,70

Beschikbaar via nabestelling

Beschikbaar via nabestelling

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  36,20  35,95  35,70

HugHo Westernmix bestaat uit tarwezemelen, gerst, luzerne, grasbrok, brandnetel, zeewier, zoetwateralgen, zonnebloemolie, sojaolie, lijnzaadolie, extra vitamine E en selenium. HugHo Westernmix is speciaal ontwikkeld voor Quarters, Paints en Appaloosa’s. Deze gespierde westernpaarden vragen om net dat beetje extra om goed te kunnen presteren. De westernmix is zo samengesteld dat het helpt om afvalstoffen zoals melkzuur sneller af te voeren uit het lichaam. Het bevat extra Vitamine E en Selenium waardoor het herstel na fysieke inspanning goed wordt ondersteunt. HugHo Westernmix bestaat uitsluitend uit mais, gerst, kruiden, zemelen, grasbrokken, brandnetels en zeewieren. Daarnaast bevat de Westernmix speciale bestanddelen uit algen en oliën die de spieropbouw ondersteunen. Het voer is melasse vrij en laag in eiwit.

HugHo Westernmix is volledig natuurlijk. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van synthetische vitaminen en ballaststoffen. Het bevat geen toegevoegde suikers of vergelijkbare ballastproducten waardoor een betere benutting van het voer ontstaat.

Na lang selecteren en veel proeven is de juiste combinatie van kruiden gevonden. De samenstelling wordt voortdurend gecontroleerd door een onafhankelijk laboratorium en staat garant voor de perfecte hoeveelheid vitaminen en mineralen.

HugHo Westernmix voorziet in combinatie met hooi volledig in de dagelijkse behoefte van uw westernpaard.

Het productieproces is GMP+ gecertificeerd.

Verkrijgbaar in box: 15 Kg en in zak: 20 Kg

Extra informatie

Gewicht 20 kg
Gewicht

15 Kg, 20 Kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...