Höveler Vollkorn-D-Mix

  • Lage hoeveelheid brokken
  • > 90% thermisch behandeld graan
  • Verminderd kans op koliek
  • Voor opgroeiende tot oudere paarden

 25,60

Beschikbaar via nabestelling

Beschikbaar via nabestelling

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  25,10  24,85  24,60

Vollkorn-D-Mix is een energierijke volkoren muesli, die wordt gekenmerkt door zijn hoge aandeel aan verteringsbevorderende componenten.

De ontsloten granen zorgen voor de energietoevoer, deze zijn aangevuld met waardevolle melasse, biergist en mineraalstoffen.
Bij de receptuur werd grote waarde gelegd op de zorgvuldige afstemming van melasse en graanvlokken: alleen bij exacte dosering bereiken die twee componenten hun
bedoelde werking, namelijk om zo goed mogelijk op het verloop van de vertering in te werken, zodat de melasse haar licht laxerende werking kan ontplooien.

Vollkorn-D-Mix kan in het bijzonder worden ingezet naast stoppend ruwvoer (hooi/stro, graskuil) om het risico op koliek verminderen. Het hoge energiegehalte geeft niet alleen middelmatig tot zwaar werkende paarden de nodige power, het houdt ook de oudere en moeilijk etende paarden in goede conditie. Bovendien wordt de natuurlijke dikke darmflora via de toevoeging van biergist – die rijk is aan vitamine B – gestabiliseerd en ondersteund.

Voedingsadvies

Per 100 kg lichaamsgewicht per dag:

  • Licht werk:                    200 gram
  • Middelzwaar werk:     400 gram
  • Zwaar werk:                  700 gram

1 Höveler voerschep bevat circa 750 gram Volkorn-D-Mix

Extra informatie

Gewicht 20 kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...