Höveler Haemoferan

  • Groei
  • Vitaliteit
  • Bloedmetabolisme
  • Aanvulling van tekorten die verloren gaan bij een training

Vanaf:  59,99

Beschikbaar via nabestelling

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  59,49 249,49  59,24 249,24  58,99 248,99

De Heamoferan is een supplement om het bloedmetabolisme een boost te geven.

In tijden van hoge lichamelijke inspanning is het verbruik van vitaminen en sporenelementen zeer hoog. Door wedstrijden, ziekte, dracht of tijdens de dek-periode kunnen veranderingen ontstaan in de voedingsbehoeften en daarmee kunnen tekorten ontstaan. Het is niet altijd precies duidelijk welke voedingsstoffen er dan tekort komen, maar prestatievermindering, verlies van eetlust, een slechte vacht of bloedarmoede zijn dan gevolgen.

Om tekorten aan te vullen die verloren gaan tijdens het verharen, in de training of bij hoog drachtige merries wordt aanbevolen specifieke vitaminen en mineralen naast het dagelijkse rantsoen te geven. Bij paarden met spijsverteringsproblemen of veel diarree wordt de zelf synthese in de darm verstoord voor de aanmaak van vitamine K en het vitamine B complex. Equinova Haemoferan zorgt voor de aanvulling van deze tekorten. Hierdoor wordt de kans op ziekte verkleind.
Equinova Haemoferan zorgt ook voor het lichaam van jonge paarden in de groei, zodat deze mooi,  sterk en goed kunnen volgroeien en dat daardoor de kans op orthopedische problemen wordt verkleind.

Specifieke hoeveelheden organische sporenelementen in voeding hebben aangetoond een hogere biologische effectiviteit te hebben. In combinatie met in water oplosbare vitamines, ondersteunen en verbeteren zij de intensieve verzorging van het paarden.

Voedingsadvies

Per dag (uitgaande van 600 kg):

  • Recreatiepaarden:                   30 ml
  • Sport en fokpaarden:              30 ml
  • Pony’s:                                        15 ml
  • Veulens:                                     10 ml

 

Extra informatie

Gewicht N/B
Inhoud

1 Liter, 5 Liter

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...