Horsemolen Q-line 583 Health Change – 20 kg

 23,10

Beschikbaar via nabestelling

Beschikbaar via nabestelling

Verbetert conditie tijdens het verharen.

De nieuwste ontwikkeling van HorSeMolen: de Season Change is een paardenbrok dat ontwikkeld is om de paarden in een goede conditie en vacht te houden bij de seizoen wisseling.
HorSeMolen Season Change is ontwikkeld om de verandering (change) van de weidegang van binnen naar buiten goed op te vangen en de paarden geen terugval te laten krijgen.
Het paard moet een omschakeling maken in energie en opname van voedingsstoffen. Deze veranderingen vangen wij op met HorSeMolen Season Change d.m.v. andere hoeveelheden vitamines, mineralen en spoorelementen te gebruiken en een aangepaste keus in grondstoffen te maken. De energie in de paardenbrok is ook omlaag gebracht. Verder wordt in HorSeMolen Season Change extra bicarbonaat toegevoegd.

Voeradvies: HorSeMolen Season Change toevoegen aan het normale rantsoen.
Het normale rantsoen vervang je 50% door Q-line HorSeMolen Season Change gedurende vier weken. Om de conditie te verbeteren vervang je 100% , maximaal 4 kg per paard per dag gedurende vier tot acht weken.

Energie: de energie wordt laag gehouden omdat de paarden meer op stal staan.
Extra Vet: het vet heeft een positief effect op vacht en gecontroleerde energie.
Extra vitamine E: paarden halen geen vitamines uit het gras in de wei.
Natrium Bi carbonaat, geeft positief effect op de ph in het lichaam
Detox, ondersteuning van de lever.
Moleculaire goed opneembare eiwitten voor de vacht.

Extra informatie

Gewicht 20 kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...