Hoekisolator lint met RVS spanbeugel en poortgreepanker (2 stuks)

Lintisolator geschikt om te plaatsen bij doorgangen/ begin- eindpunten in een lintafrastering. Het lint kan opgespannen/vast kezet worden op de RVS/INOX beugels of met de lintgesp. Inclusief extra beugel voor het inhaken van een poortgreep, solide aansluitpunt voor de schrikstroom en montage schroeven.

 14,95

Deze lintisolator is geschikt om te plaatsen op begin-/eind punten of doorgangen in een lintafrastering. Het lint kan opgespannen/vast kezet worden op de RVS/INOX beugels of met de lintgesp. Geleverd inclusief extra beugel voor het inhaken van een poortgreep. Voor een correcte vaste doorverbinding van de schrikstroom kan men gebruik maken van de aansluitinringen onderaan de RVS/INOX bout, hier kan eenvoudig de hoogspannings-/aansluitkabel tussen geklemd worden. De juiste schoeven voor de montage van de isolatoren worden meegeleverd. (verpakt per 2 stuks)

Extra informatie

Merk

Koltec

Verpakkingseenheid

2 stuks

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...