Bordeaux 8mm Hippo Long Life, geschikt voor zeer lange afrasteringen (>2000mtr).

 314,95

Hippo Long Life is 8mm dik en met een gladde buitenkant van gewoven polyester is dit een zeer veilige stroomgeleider, bijzonder geschikt voor paarden. De dikke koperdraden zijn voorzien van een beschermde een koolstof coating en zorgen voor een perfecte stroomgeleiding onder de binnenkant van de polyester mantel, ook bij zeer lange afrasteringen. De RVS/INOX draden in de polyester mantel zorgen voor het contact naar buiten.

Hippo Long Life is een nieuw type stroomgeleider. Het wordt gebruikt om paardenweide of paddock mee af te rasteren. Het heeft een levensduur van minstens 10 jaar en geleid de stroom erg goed door de afrastering.

Door het polyester is de afwerking zacht en glad, bij contact is hierdoor minder risico op letsel bij uw dieren. Hippo Long Life is licht en flexibel en daardoor eenvoudig te installeren.

 

Extra informatie

Merk

Koltec

Weerstand (Ohm/meter)

0,08

Materiaal

PP + PS

Dikte (mm)

8

Breekkracht (kg)

700

Verpakkingseenheid

Rol

Afrasteringslengte

OK > 2000 mtr

Geleiders

6*0,4 Inox + 3*0,7 LLCu

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...