Hay Playbag Slowfeeders

Vanaf:  74,95

Hay Playbag slowfeeder

De Hay Playbag slowfeeder is super sterk. Echt onverwoestbaar en daardoor duurzamer dan menig hooinet, slowfeeder of hooizak. Het zorgt voor een gezonde én leuke manier van eten! De Hay Playbag daagt je paard om te kunnen eten. Daardoor voorkomt het koliekproblemen en ook nog eens verspilling van hooi! De Hay Plag bag is er in 2 maten, Small en Large. In de Small gaat circa 6kg ruwvoer en in de Large gaat circa 12 kilo

Niets op de grond

Niets op de grond, meer in de mond! Als je het hooi op de grond gooit, eet het paard niet alleen te snel, maar gaat er ook veel verloren, gemiddeld 10 – 15%. Dat is veel hooi op jaarbasis en dus kosten. Doordat je paard direct uit de Hay Playbag eet, is er geen verspilling. Met andere woorden, een grote besparing!

Maten

  • Maat  S is geschikt voor ca. 6 kilo ruwvoer, de gaten hebben een doorsnede van 8 cm. hoogte 70 cm, doorsnede ca. 120 cm.
  • Maat L is geschikt voor ca. 12 kilo ruwvoer, de gaten hebben een doorsnede van 8 cm. hoogte 75 cm, doorsnede ca. 140 cm.

Extra informatie

Inhoud

Large, 12 kg, Small, 6 kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...