Havens Gastro+

 19,40

PRODUCTBESCHRIJVING
GASTRO+ is een unieke brok (7mm) welke in samenwerking met Paardenkliniek Venlo is ontwikkeld, specifiek om een goede maagfunctie te ondersteunen. Met unieke eigenschappen:

Bevat een speciale verzachtende cocktail van o.a. natrium bicarbonaat, calciumcarbonaat, magnesium en een extra probiotica ter ondersteuning van een normale zuurtegraad in de maag. Dit helpt om de maagwand te regenereren.

Gastro+ is een volwaardig krachtvoer met een hoog gehalte aan aminozuren, vitamines (oa. Vit.C) en sporenelementen en voorziet daarmee het (sport) paarden van alle benodigde voedingsstoffen om optimaal te kunnen presteren.

Bevat een hoog gehalte luzerne om het kauwproces en tevens de speekselaanmaak te stimuleren. Luzerne en speeksel werken beide bewezen als buffer tegen maagzuur.

Bevat extra olie met een optimale verhouding tussen de omega-6 tot omega-3 vetzuren welke bijdraagt tot herstel van de maagwand en als een hoogwaardige bron van langzaam vrijkomendeenergie

VOEDINGSADVIES
Het is belangrijk om een voersoort en een hoeveelheid te voeren passend bij het gebruiksdoel en de behoefte van het paard. Een algemene richtlijn voor de aanbevolen totale hoeveelheid krachtvoer per dag:
 Voor onderhoud en basissport: 0,2 tot 0,5 kg per 100 kg lichaamsgewicht.
 Voor (top) sport: 0,5 tot 1,0 kg per 100 kg lichaamsgewicht.

Verdeel dit dagrantsoen in minimaal 2-3 porties per dag. Verstrek naast het krachtvoer altijd voldoende goed ruwvoer; minimaal 1,5% van het lichaamsgewicht van je paard/pony per dag.
Voldoende vers drinkwater moet altijd beschikbaar zijn.

Extra informatie

Gewicht 20 kg
Merk

Havens

Verpakking

Zakgoed

BTW

9%

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...